Miért jó, hogy emberek szájukat tátogva raknak fel zenés videókat tiktokra?
Figyelt kérdés
Soha nem fogom megérteni, ez főleg a fiatalok körében jellemző . Feltesznek egy zenét, és alá tátognak . 0 tartalom , csak követik a divatot. Mintha egymásnak akarnának megfelelni, semmi egyedi , semmi tartalom .#TikTok #Szájtátogas
2024. jún. 21. 12:34
11/19 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nem tudom miből szűrted le, hogy én szerintem a gyakorit tele lehet pakolni trashel . Talán skizofréniában szenvedsz ( ha már személyeskedünk).
2024. jún. 22. 05:11
12/19 anonim válasza:
11. Azért, mert ez a kérdés is hülyeség. Neked nem tetszik, oké, de magyarázhatunk itt neked bármit, úgysem értenéd meg.
13/19 A kérdező kommentje:
Igen nyilván, Te nagyon okos ember lehetsz ha 2 mondatomból leszűrted ezt, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezek. Te egy tipikus netharcosnak tűnsz aki névtelenül magabiztosabban mer flegmázni. Semmi különös idáig . Eleve a magadfajta teszi trashé az egész gyk-t, tele van hasonszőrű nagyképű egyeddel az oldal. Kevés olyan kerdes alatt született rosszindulatú vita, abból a több százból amiket olvastam idáig. Neked nem tetszik a kérdés oké, számodra hülyeség .:D de javaban személyeskedés ment a Te reszedről
2024. jún. 23. 13:23
14/19 A kérdező kommentje:
Komplexusaid vannak, hogy állandóan azzal próbálsz támadni, hogy én biztos nem érteném meg?:D neked van egy velemenyed erről, az kizárólag csak részedről lehet tűpontos?
2024. jún. 23. 13:25
15/19 A kérdező kommentje:
Idegesítő ember lehetsz a környezetednek , hogyha ott is ezt a stílust tolod.:D
2024. jún. 23. 13:27
16/19 anonim válasza:
Mert közben jól érzik magukat a bőrükben, jól szórakoznak, szeretik az adott dalt. De az is lehet, hogy csak követni akarják a trendeket, nem akarnak lemaradni semmiről.
Mindegyik kornak, generációnak megvoltak, megvannak a maguk megosztó dolgai, népszerű trendjei, a mostaninak épp ez.
17/19 anonim válasza:
15. Két percenként reagálsz egy valamire. Nem is tudom, ki lehet az idegesítőbb. 😏
18/19 A kérdező kommentje:
Ne vágj eret, Jézus szeret❤️
2024. jún. 28. 07:37
19/19 Rudolf Reichenberg válasza:
Ezeknek valóban semmi értelme. Én is használom a tiktokot, de ismeretterjesztő videókat szoktam készíteni, leginkább oktatás céljából és az valóban sok munka, mire összerakok egy jó minőségű videót pl: a bolsevik forradalomról vagy Németország gazdaságáról. Sok ilyen kortársamat ismerem, akik tátognak egy random zene alatt, tényleg, de tényleg semmi értelme nincsen és érdektelen a társadalomnak. Semmi célja nincsen a tátogós videóknak, ha megkérdeznéd őket, ők se tudnák megindokolni, hogy mi a videó lényege. Majd kinövik és megkomolyodnak, hiszen akkor már realizálni kezdik a fontos dolgokat az élet minden területén, ez természetes. Viszont ha valaki felnőttként csinálja ezt, akkor már gáz, legjobb esetben hülyének nézik. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!