Miért jó magunkról képeket, videókat posztolni?
Sokan mondják, hogy sok csaj azért csinálja, mert az érkező lájkokból nyer önbizalmat (nem tudom pasiknál ez mennyire helytálló). Ennek amúgy én pont az ellenkezőjét látom, pont hogy azok raknak ki magukról képeket, akiknek nagy az önbizalmuk és ezért szívesen osztják meg az életüket.
Na most én férfi vagyok, nem is nézek túl jól, és nincs is önbizalmam, pont emiatt nem is posztolok magamról semmit. Ha nagy ritkán posztolok is, alig kapok lájkokat, emiatt még kevesebb önbizalom, még kevesebbet poszt jön részemről.
Ti hogy látjátok?
Annak idején amikor még nagyon magányos voltam én direkt a lájkokra hajtottam, mert olyan volt mint egyfajta kommunikáió, mintha tudtam volna, hogy az emberek törődnek velem. És hát a szelfikre több lájk jött.
Ha nagyon gyötört a magány, kiraktam egy szelfit és minden lájknál jött egy jó érzés is, hogy még egy valaki foglalkozik velem.
Nő vagy férfi vagy?
Nálam ez nem működik :D
Én nő vagyok, és életemben egyszer tettem ki fotót, konkrétan a facebook profilkep volt az.
A lányom gyönyörű, fiatal, soha nem tesz ki semmit magáról. Ha személyesen látják ismerősök, mindig nagyon dicsérik, tényleg nagyon szép, nemcsak az én elfogultságom, de nem zavar, ha valaki ezzel vádolna meg. 😉
Szóval ő sem rak ki, nem érdeklik sem őt, sem engem a lajkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!