Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó magunkról képeket,...

Miért jó magunkról képeket, videókat posztolni?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy sok csaj azért csinálja, mert az érkező lájkokból nyer önbizalmat (nem tudom pasiknál ez mennyire helytálló). Ennek amúgy én pont az ellenkezőjét látom, pont hogy azok raknak ki magukról képeket, akiknek nagy az önbizalmuk és ezért szívesen osztják meg az életüket.

Na most én férfi vagyok, nem is nézek túl jól, és nincs is önbizalmam, pont emiatt nem is posztolok magamról semmit. Ha nagy ritkán posztolok is, alig kapok lájkokat, emiatt még kevesebb önbizalom, még kevesebbet poszt jön részemről.

Ti hogy látjátok?

2023. aug. 15. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Annak idején amikor még nagyon magányos voltam én direkt a lájkokra hajtottam, mert olyan volt mint egyfajta kommunikáió, mintha tudtam volna, hogy az emberek törődnek velem. És hát a szelfikre több lájk jött.

Ha nagyon gyötört a magány, kiraktam egy szelfit és minden lájknál jött egy jó érzés is, hogy még egy valaki foglalkozik velem.

2023. aug. 15. 18:42
 2/14 A kérdező kommentje:

Nő vagy férfi vagy?

Nálam ez nem működik :D

2023. aug. 15. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Egyeshez csatlakozva, én is akkor raktam ki lájkvadász posztokat, mikor magányos voltam és szar volt az életem. Mióta egyenesbe jött minden, csak akkor posztolok, ha valami kiemelkedő dolog van - nyaralás, ilyenek. Már nincs szükségem ezekre a visszajelzésekre.
2023. aug. 15. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Én nő vagyok, és életemben egyszer tettem ki fotót, konkrétan a facebook profilkep volt az.

A lányom gyönyörű, fiatal, soha nem tesz ki semmit magáról. Ha személyesen látják ismerősök, mindig nagyon dicsérik, tényleg nagyon szép, nemcsak az én elfogultságom, de nem zavar, ha valaki ezzel vádolna meg. 😉

Szóval ő sem rak ki, nem érdeklik sem őt, sem engem a lajkok.

2023. aug. 15. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Régebben én is raktam ki képeket , akár magamról, akár arról ahogy barátokkal vagyunk vagy voltunk valahol, és egyébként tényleg jött a jó érzés, hogy hány embernek tetszik stb . Mostanában viszont nem érzem szükségét , elvagyok, dolgozok, haza jövök, néha barátokkal vagyok, nyaralok stb, és nem jön az inger, hogy kirakjam ezt. Lehet elértem egy szintet, hogy igazából tudom, senkit sem érdekel, hiába kedvelte is :D Akit viszont erdeklek es ez kölcsönös, az keres és beszélünk, elmegyünk valahova, amit meg felesleges megosztani, mert az élmény számít . Kb egy éve tettem ki az utolsót sok év után , ahol kb az volt bennem, hogy lássa mindenki, jól érzem magam . Belul viszont az, hogy “tényleg lássák már, hogy jól vagyok és vannak barátaim “ :D Szóval nem úsztam el az éterben , de meg létezem :D De igazából azt is megbántam, mert végülis értelme nem volt. Aki nem volt ott úgy sem tudja milyen volt, max kedveli mert reflex. Teljesen felesleges. Azóta többször is voltam nyaralni, szórakozni, de kb kép sem készült, vagy nem én készítettem, max elkertem és őrzöm , mert jó emlek, de másnak nem kell mutogatni :) szóval van egy flow élménye, az tény , de aki erre utazik, az nyilván kompenzál, mert kell a plusz megerősítés valami hiánya miatt.
2023. aug. 15. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
soha életemben nem posztoltam magamról semmit. Mondjuk ugy nehéz is, hogyvse fb se insta se tiktok stb.. 😁
2023. aug. 15. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
en a brazzers.com on szoktam, de nem arulom el a felhasznalomat.
2023. aug. 15. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a sok lájknak van egy olyan hatása, mintha a középpontban lennél, elismernének, figyelnének rád. Volt, hogy írtam beszámolót utazásról, rengeteg lájk, komment jött rá. Tök jó érzés volt. Máskor meg megírtam és semmi, mintha el se olvasta volna senki.
2023. aug. 15. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Ezek ilyen csajos dolgok, foleg nekik muxik. Eleg ha felraknak egy csomo sminket, nem zabalnak annyit mint 2 masik meg felvesznek vmi csini rucit. A ferfiak amugy se tul valogatosak 😀 Egy ferfinak ugy kell szuletnie h jokepu, aztan par ev edzes.. kozbe persze karriert is epitsen.
2023. aug. 15. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
#9 Van ebben igazság, de egy ronda csajnak sem lehet jobb az élete mint egy ronda férfinak. Én is ronda férfi vagyok, de ettől még vannak olyan csúnya nők, akikkel én sem állok szóba mert nem vonzanak.
2023. aug. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!