Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó magunkról képeket,...

Miért jó magunkról képeket, videókat posztolni?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy sok csaj azért csinálja, mert az érkező lájkokból nyer önbizalmat (nem tudom pasiknál ez mennyire helytálló). Ennek amúgy én pont az ellenkezőjét látom, pont hogy azok raknak ki magukról képeket, akiknek nagy az önbizalmuk és ezért szívesen osztják meg az életüket.

Na most én férfi vagyok, nem is nézek túl jól, és nincs is önbizalmam, pont emiatt nem is posztolok magamról semmit. Ha nagy ritkán posztolok is, alig kapok lájkokat, emiatt még kevesebb önbizalom, még kevesebbet poszt jön részemről.

Ti hogy látjátok?

2023. aug. 15. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én már nem posztolok,csak a sz@ros egomat erősíteném vele,nem sok értelme van.
2023. aug. 16. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért csinálhatják, mert pl a férjük vagy a kiszemeltjük nem áll velük szóba, vagy alig veszi észre őket, és így kiteszik facebookra a fejüket minden nap, vagy azt hogy néznek ki. És reménykednek hogy így majd egyszer rájuk néz az életben is, persze az is lehet hogy a posztot nem is nézi. Vagy valaki megsértette őket és annak bizonygatnak. Lustaság is lehet, mert nem kell felöltözni és elindulni valahová, hanem posztolgat kényelmesen. De vannak akik kb minden nap tesznek ki szelfit.
2023. aug. 20. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Bevallom, én bizonyos mértékben még a fiatalkori frusztrációimat igyekszem kompenzálni, mikor arról posztolok magamról, hogy épp valami programon vagyok a barátaimmal, családommal, vagy akár egyedül.

Emlékszem, hogy az általánosban és gimiben is nagyon beleragadtam ebbe a "nyomiszerepbe", aki mindig csak otthon ül a szobájában és nincs semmi szociális élete, és amióta lehetőségem van többet kimozdulni (és lettek is barátaim), azóta egyszerűen jól esik érzékeltetni másokkal és magammal is, hogy igenis van életem.

Nincsenek illúzióim, pontosan tudom, hogy a régi sulis ismerőseim közül vajmi keveset érdekel, hogy mi van velem, de nekem akkor is hoz ez az egész egy kis lelki megnyugvást.

Noha mostanában egyre többet szoktam érezni az ingert arra is, hogy most már talán lenyugodhatok, és nem kell olyan görcsösen bizonygatni a nagyvilágnak mindenféle posztok formájában.

29/F

2023. aug. 22. 10:54
 14/14 Kroms ***** válasza:
50%
Nőként nagyon kifizetődő tud lenni, mert csak feltöltesz egy egyszerű szelfit és máris ömlik rád a csodálat és a dicséret, ami nyilván jó érzéssel tölt el, ha ezek amúgy hiányoznak az életedből. Társkeresőre sem kell regisztrálnod, mert pl. az Insta betölti ezt a szerepet is. Férfiként is hasznosítható így, de nyilván az elvárás egészen más szinten lesz, ha komoly érdeklődésre vágysz. Pl. kell, hogy rendesen ki legyél gyúrva, stílusos öltözéked legyen, és "nem árt" az sem, ha luxusvilla vagy sportautó előtt pózolsz. Konkrétan, ha 10/10-es nőkre pályázol, ezt mind tekintheted alapfeltételnek.
2023. aug. 23. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!