Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is utál fürdeni, azért...

Legyenszépnapod! kérdése:

Más is utál fürdeni, azért mert uncsi?

Figyelt kérdés

mármint nem úgy utál, hogy igénytelen, csak a fürdés annyira unalmas, csomószor tök nehezen veszem rá magam. Tudom hallgathatnék közben zenét csak a pára szétcseszi a telóm.

Más is van ezzel így, vagy csak én vagyok ilyen lökött? xd

(bunkók kerüljenek légyszi, nagyon allergiás vagyok rájuk)

2024. jún. 20. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Felfrissít. És nem áztatom magam órákig, gyors zuhany, hogy ne száradjon ki a bőröm és kész. Össze vissza 15 perc ruhalevétellel, törölközéssel.
2024. jún. 21. 06:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem cseszi szét a telefont annyi pára, 5 perc lezuhanyozni...
2024. jún. 21. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha konkrét kádfürdés, nálam az konkrétan heti 1 hosszú-lassú program relaxálással és meditálással. Azonkívül időnként zuhanyzás. A zuhi időtől és kedvtől függően nagyon gyors vagy kicsit lassabb. Illetve ha hőség és izzadás miatt kell lezuhiznom, akkor a bőröm miatt gyors célirányossággal lezavarom.

Tegnap estére volt például - hőség ellenére - forró fürdő, a végén langyos-hideg-langyos zuhi. Utóbbi módszert ajánlom is, mert jót tesz a vérkeringésnek. Nagyon jól aludtam utána. :3

35/F

2024. jún. 21. 08:55
 14/17 Metionin ***** válasza:
62%
Nekem a hajmosás unalmas, a sima fürdést letudom a zuhany alatt hamar.
2024. jún. 21. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Én élvezem a zuhanyt, és a hajmosást is. Még jobb, ha más csinálja nekem:-).
2024. jún. 21. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jóleső érzés. Jó érzés lemosni magadról a mocskot és hogy utána se ragadsz a kosztól, de szerintem ez nem unalom hanem igényesség kérdése.
2024. jún. 21. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Néha én se szeretem, mert pl. reggel, amikor szoros az idő, nem szívesen töltöm ezzel, este meg mire hozzájutnék, már aludnék inkább, így marad mégis reggelre. Mivel sok érdekes hobbim van, amiket alig várok, hogy elkezdjek, ezért néha bosszantó, hogy fürdéssel kell tölteni az időt, amikor már inkább túllennék rajta és mást csinálnék.
2024. jún. 21. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!