Fürdő takarítás előtt mentek fürdeni vagy utána?
Nálunk mindenki kitakarítja maga után a fürdőszobát.
Heti nagytakarításkor van tükör takaritás, a csapok és csempék tisztítása, stb., de a kádat-mosdót mindenki kitakarítja maga után, és a levetett ruhák-törölközők sincsenek szanaszéjjel dobálva. Szóval mindenki a tiszta fürdőszobába megy be, és a tiszta fürdőszobát hagyja el.
Tegnap úgy jártam, hogy közben! :D
A zuhanyozó fülkébe beállva és a vizet megnyitva, arra a következtetésre jutottam szűk egy perc elteltével, hogy a lakás elárasztására négyzetesen növekednek az esélyeim az fülkében eltöltött idő arányában, így leguggoltam, és levágtam a lefolyó nyílás haját.
Normál esetben a fürdö takarítása és a fürdés nídöben nem összefüggö események.
A takarítás heti rendszerben, illetve szükség esetén azon kívül is történik, a fürdés a napi élet része.
Viszont fürdés után alap az eredeti állapot helyreállítása - víz le-és feltörlése, hajak, stb eltávolítása, a csapok és a zuhanyzó üvegének letörlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!