Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is utál fürdeni, azért...

Legyenszépnapod! kérdése:

Más is utál fürdeni, azért mert uncsi?

Figyelt kérdés

mármint nem úgy utál, hogy igénytelen, csak a fürdés annyira unalmas, csomószor tök nehezen veszem rá magam. Tudom hallgathatnék közben zenét csak a pára szétcseszi a telóm.

Más is van ezzel így, vagy csak én vagyok ilyen lökött? xd

(bunkók kerüljenek légyszi, nagyon allergiás vagyok rájuk)

2024. jún. 20. 21:50
A kérdező szavazást indított:
tényleg nagyon unalmas fürdeni
nincs semmi bajom a fürdéssel
37 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Keress rá arra, hogy mi az a könyv - és próbáld ki.
2024. jún. 20. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell fürdeni, simán tusolj le és léphetsz is a víz alól.

Jómagam tusolás után fürdök laza 30-80percet is akár. Nyugis és egy külön teret ad a lazulásnak, elmélkedésnek.

Alapjáraton pedig azok az emberek unalmasak, akik fejében megfogalmazódik az unalom.

Sok mindent elárul az emberről.

Pl gondolatok és énidő hiánya, nem igen van érdeklődési köre/témája. Vagyis ő maga az unalmas.

2024. jún. 20. 21:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is utálok, nekem nincs kedvem hozzá sose. De egyébként 10 perc alatt meg tudsz vagy még annyi sem. Nem kell órákig a kádban ülni. Annak tényleg semmi értelme.
2024. jún. 20. 22:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg esetleg zuhanyzó van neked otthon, akkor az még gyorsabb.
2024. jún. 20. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Egyedül tényleg unalmas
2024. jún. 20. 22:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én csak nehezen veszem rá magm utánna jól esik hidegben a forró víz nyáron a langyos legtöbbször 5-10perc alatt én is lezuhanyzom.

Egyszer kétszer belefeküdnék azért egy forró kádba

2024. jún. 20. 22:12
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Nálatok nem találták fel a zuhanyt? Pontosan 3 perc, és nem érsz rá unatkozni, mert váltogatod a kezeidet, lábaidat, hasadat, hátadat, meg amid még van.
2024. jún. 20. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem csak telefonról lehet zenét (vagy online rádiót, hangoskönyvet, podcastot, akármit) hallgatni.

2. Lehet váltogatni a jobbnál jobb kozmetikumokat: tusfürdő, habfürdő, szappanok, fürdősók, olajok

3. Nem kötelező órákat eltölteni vele ;)

2024. jún. 20. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Én csak zuhanyozni szoktam, de még azt is utálom. Télen csak 2-3 naponta szoktam, de nyáron sajnos naponta kell 😭
2024. jún. 20. 22:56
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem az hogy unalmas. Valszeg inkabb csak az a tunya fajta vagy mint en is sajnos.
2024. jún. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!