Mennyivel kell reggel előbb felkelned a lakásból való kilépésnél ahhoz, hogy kényelmesen, sietség nélkül elkészülj?
Figyelt kérdés
jún. 19. 12:55
2/23 anonim válasza:
Mostanában sajnos bármilyen hamar kelek, nem tudok nyugodtan és az eltervezett időben elindulni, mikor mégis sikerül, útközben realizálom, hogy valami fontos dolgot otthon hagytam és rohanhatok érte vissza.
3/23 anonim válasza:
Egy óra, de általában másfél órával hamarabb kelek és akkor kényelmesebb. Esetemben ez általában 08:00-as kelést jelent.
4/23 anonim válasza:
Ha nem jön közbe semmi, akkor 1 óra elèg. De inkabb nalam is 1ó 10 perc.
Ha kozbejon vmi váratlan az ebbe nincs beleszámolva.
5/23 anonim válasza:
Érfekes módon manapság 1 óra. èrdekes, hogy iskolás koromban 5.55-kor kelés, 6:13-kor ment a busz a 300m-re levö buszmegállóból. És nem érzem, hogy most kevésbé lenne sietös, mint akkor.
7/23 anonim válasza:
1 óra, ebbe fér bele cigi kv fogmosi zuhi.
9/23 joereal válasza:
Nekem 2 óra :)
Mondjuk ebbe már tényleg belefér a beágyazástól a súlyzózáson és a szendvics készítésen keresztül a netezésig minden.
10/23 anonim válasza:
#1 vagyok
Aki lepontozott azt mivel bántottam meg? :D
Ennyi kell ahhoz hogy kényelmesen megmosakodjak, befonjam a hajam, smink, öltözés, csomagolok enni-innivalót, bepakolok egy mosást, öntök vizet a madáritatóba és elindulok. Szükség esetén kb 20 perc alatt vagyok indulásra kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!