Miért ilyen szar nőnek lenni? Miért a férfiak kaptak mindent a természettől?
Igazad van kérdező, már sokszor gondolkodtam ezen.
Gyerekként utáltam, hogy lány vagyok, mert sok mindent nem csinálhattam, csupán azért, mert nem pénisszel a lábaim között születtem.
Tanulni sem tanulhattam, amit akartam, mert anyám szerint az nem nőies🙄
Aztán felnőttként sokszor szembesültem vele, hogy a nőket és a problémájukat az orvosok sem veszik olyan komolyan, mint a férfiakét. Sokszor végig sem hallgattak, mindent ráfogtak a stresszre.
Az is sz@r,hogy nekünk nincs mindig orgazmusunk, pedig sokkal jobban szeretnénk a szexet is, lenne motiváció, de így nem sok van, mert az eredmény lutri.
A gyerekvállalás a legnagyobb szívás egy nő életében. Igen... hoz magával boldogságot is, de rengeteg lemondással jár és kiszolgáltatottá teszi a nőt. Amit még a legnormálisabb férfi is valamilyen szinten kihasznál.
Apaként már azért elismerést kapnak, ha leviszik a játszótérre a gyereket, az anyákat meg megszólják, ha valaki másra hagyja a gyereket pár órára(pl az apjára).
Igazából a női lét lehetne jó is, ha nem lennének az emberek fejében a régi berögződések és pl nem szólnák meg a nőket olyan dolgokért, amik3rt a férfiakat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!