Miért ilyen szar nőnek lenni? Miért a férfiak kaptak mindent a természettől?
Aki ilyet kérdez nőként....apropó, hová lettél kérdező?
Szerintem már csak pár lépésre vagy a férfi nemi hormonoktól, mert nagyon utálsz nőként élni.
Ma láttam egy csaj egy boltban, annyira odáig, meg vissza volt magától, kb felborított mindenkit, miniszoknyában, amikor kiment, senkinek se köszönt.
Na ő megélte a nőiességét, túlságosan is, mert irritáló volt inkább.
Az agybeli különbségeknél inkább maradjunk annál, hogy mások vagyunk.
Az érdeklődés, mint olyan, nincs meg a két nemben a másik dolgai iránt.
Vagyis amikor jönnek a kukis feministák, hogy mi újabban a férfi dolga egy párkapcsolatban.....na elhúznak ők a malac f.szára.
Egoista társaság, mindig amit ők csinálnak, az ér valamit.
Ha egy férfi szétgürizi magát a ház körüli munkákkal: az semmi, az nem munka, meg ritkán kell.
Meg az anyád p.csáját, azt.
xd
Sose lennék férfi. Az egyetlen pozitívum a férfi létben az az, hogy úgy a férfiak (és néhány nő) nem "nőként" kezelne, hanem csak simán emberként. Na az tetszene.
A menstruációmat sose cserélném egy f..szra; ha erősebb akarnék lenni akkor inkább lennék egy medve vagy egy oroszlán, mint valami közönséges férfi, az meg hogy milyen hülyék vagyunk... Hát beszélj a magad nevében. A nők a tanultabbik nem, annak ellenére hogy az oktatási rendszer nem ránk lett tervezve + újdonság, hogy mi is tanulhatunk + hátrányok is érnek minket + néhány ilyen debil lehúzza a kollektív IQ-nkat.
Szülni meg nem kötelező, nem 1770ben élünk.
Fuh remélem hogy csak egy dologtalan kis troll vagy, és nem ennyire sötét.
Csak a címet olvastam...
Azért, mert nem tapasztalod meg napi szinten, hogy miket valósítanak meg a férfiak és éppen ezért nem is tudsz róla, még nem jelenti azt, hogy sok olyan dologért nem szenvednek meg, ami többek között a te kényelmedet is szolgálja! Attól a legsikeresebb ragadozók egyike az ember, hogy biológiailag és gondolkodásban, szerepvállalásban kiegészíti egymást a férfi és a nő. Egyik sem fontosabb a másiknál! Mind a kettő oldalon vannak, akik szeretnek panaszkodni, de a másik végletet is képviselik jó páran! Túl gondolod!
Ne vállalj gyereket, ha téged ez ennyire zavar. Én se fogok. Idegeim tönkremennének bele.
Amúgy jogos a kitörésed, nekik sokkal egyszerűbb az életük. Én is szeretnék nyáron pucér felsőtestel mászkálni, de akkor közszeméremsértésért bevisznek 😑 A havi baj nélkül is tudnék élni, és a szőrtelenítéstől is kivan a kis f*szom. Egy faszi 40 évesen is jól nézhet ki, a nőknél már ritka (szülés után nagyon melós összeszedni magunkat, hormonok is alaposan beleszólnak jópár évre. Apjuk meg nyafog, hogy már nem olyan az asszony...) A ffiak a munkaerő piacán is kapósabbak. Több a lehetőségük. Ha akarnak iroda, ha akarnak fizikai munka. Megnézem én mikor leszek pl patkoló kovács 😅 Hányszor, de hányszor megkaptam, hogy azért nem vesznek fel, mert fiatal vagyok és még szülni fogok. Hát könyörgöm... Most megnézhetnek, velem valszeg jobban jártak volna.
Szóval ja, a társadalmunk nem egyenlő és fair.
"A nők a tanultabbik nem, annak ellenére hogy az oktatási rendszer nem ránk lett tervezve + új"
:DD
Igen, amikor egy átlagos képességű magát okosnak tartó nő nekiáll elemezni a dolgokat, abból általában ekkora állatságok sülnek.
A férfiakra van szabva az oktatás? A lexikális tudásra épülő oktatás pont hogy a nőknek kedvez, te zseni.
pont azért tanultabbak (nem okosabbak) a nők, mert rengeteg nő végez vmilyen magolós büfészakot.
"+ néhány ilyen debil lehúzza a kollektív IQ-nkat."
a nők többsége átlagos képességekkel rendelkezik, pont a férfiaknál vannak jóval több debil, viszont jóval több kiemelkedő képességű. Ezt mondjuk a gyakorlatban is látom, kiemelkedő képességű nők borzasztóan ritka, ilyen hozzád hasonló arrogáns, átlagos képességű irodista nő viszont bőven van.
de reagálva a kérdezőre
Az egész kérdésfelvetés ez vicc. A nők imádják sajnáltatni magukat, de egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan nővel találkoztam, akit ne segítettek volna folyton ki a férfiak, nem beszélve arról, h az oktatás is rájuk van szabva és mindenki sokkal elnézőbb velük.
A legtöbb nő konkrétan éhen halna, ha nem lenne lyuk a lába között.
Az tény, h a nők jóval gyengébbek (tapasztalatom szerint jóval butábbak is átlagban), de nőként 100x nehezebb éhen halni, mint férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!