Miért ilyen szar nőnek lenni? Miért a férfiak kaptak mindent a természettől?
Tanulj és akkor nem leszel buta.
Keress normális pasit, aki nem csak megdug, és utána nem érdekled.
Válassz megfelelő társat/barátot, akit érdekel az amit mondasz.
A legtöbb férfi mindenkit lenéz maga körül, függetlenül a másik nemétől.
A természet az természet. Az igazság pedig emberi fogalom, emberi szabályokat a természet nem fogja betartani.
"mi nekünk jön a vérzés,nekik az éjszakai magömlés és az öröm, hogy rájönnek hogy a kukijuk nem csak pisilesre valo"
Eleg sok faszi csak pisilesre hasznalja, mert a naci fajtatok elhajtja oket rendre.
Amugy hadd vigasztaljalak:
Az ongyilkosok 76%-a ferfi.
A hajlektalanok 85%-a ferfi.
Az emberolesek aldozatainak 70%-a ferfi.
A ferfiak 64%-kal hosszabb buntetest kapnak ugyanazert a buncselekmenyert, es haromszor annyi az esely, hogy letoltendot kapnak az elkovetett vetsegert.
40F incel
Apuskám, ennyi depis embert!:D
Hát ilyen esetben csoda, hogy az élet nem lett öngyilkos tőletek. Ha így fogjátok fel, akkor mit vártok? Mozduljatok ki, barátkozzatok, tapasztaljatok, töltsetek időt azzal, akit/amit szeretsz! Jobb lesz, higgyétek el:D
Nő vagyok, az írásod alapján gondolom, neked nincs gyereked. Nekem van, kettő. Minden testi macerát megér nekem, a menzesztől kezdve a terhességen át a császármetszésekig (én így szültem) és a szoptatás nehézséeiig, hogy éreztem őket mozogni a hasamban, és ösztönösen olyan szorosan kötődnek hozzám, amit egy férfi soha nem élhet át, akkor sem, ha ő a világ legjobb apukája. Ez egy elképzelhetetlen kapocs, csak az tudja, aki átélte. Persze lehet ez másnak nem ennyire nagy szám, nekem megérte. Amúgy a testem nekem spec nem ment tönkre, amit felszedtem, ledolgoztam, teljesen normálisan nézek ki.
Ami a többit illeti: ja, sok fronton hátrányból indulunk, de nem lehetetlen úgy alakítani az életünket, hogy jó legyen. Tanulhatsz, hogy jól keress, nekem pl jó munkahelyem, jó fizum van, a férfi kollégák is elismerik a tudásomat. Élhetsz olyan férfival, aki nem néz alsóbbrendűnek, fontos neki az orgazmusod és kiveszi a részét a mindennapokból. 15 éve vagyok együtt a gyerekeim apjával, én sosem éreztem, hogy alacsonyabb rendű lennék a szemében. Nem, nem szerencse, észt is kell vinni a választásba, nem csak a lila ködöt.
Igen, vannak dolgok, amik nehezebbek, de mi nők elég kemények is vagyunk, meg tudjuk csinálni. Csak sajnos a nyafogás is jellemző a nemünkre cselekvés helyett.
Egyetemen tanultam szociológiát, pszichológiát, csomó ilyesmi tárgyat, és amiket a kérdező állít, sz abszolút nem az ő depressziós agyszüleménye, ezt szakemberek is ugyanígy látják.
Hogy miért van így, arra meg igazából nincs válasz. Így van mióta világ a világ, talán így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!