Körülbelül hàny ismerősötök,baràtotok van akivel kapcsolatban àlltok?
Figyelt kérdés
jún. 16. 15:43
12/23 anonim válasza:
Szerencsére nagyon minimális. Valós életben 0, virtuálisan jelenleg max. 5, de folyamatosan építem le őket is.:)
13/23 anonim válasza:
Személyesen Egy sem. Páran néha beszélünk messengeren, így kb tudom kivel mi van, de ennyi. Akikkel személyes volt pár évig, azok az esküvőm után egyik napról a másikra teljesen ignoráltak, kizártak a bandából 11 év ismerettség után, így már nem érdekelnek.
Nincs szükségem barátokra, egyikben sem lehet megbízni.
14/23 anonim válasza:
Miért van szükséged pszichológusra?
Nem értenek meg mások? Vagy magány, vagy gyermekkori trauma?
Mondjuk a masszázs jó, én hetente járok.
15/23 A kérdező kommentje:
14.voltak elakadasaim meg ott legalabb elmondhatom mi az ami faj,bant.Hogy mennyire megviselt egy megszakadt baratsag.Nincs sok minosegi kapcsolodasom,ami van az nem eleg es nem olyan mely.Kialakitani meg nem konnyu.Lehet ez szanalmasan hangzik de a pszichologus minosegi beszelgetest nyujt,meg ha fizetnem is kell erte,segit felfedezni dolgokat,segit az uton.
jún. 16. 21:45
16/23 anonim válasza:
Ezt a "lehet, hogy szánalmasan hangzik, de" félmondatot nyugodtan kihagyhattad volna. Olvasd el a mondatot anélkül! Mért beszélsz önmagadról bántalmazóan?
17/23 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van.Inkabb pozitivan kell ertelmeznem hogy teszek magamert
jún. 16. 22:02
19/23 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni, hogy mit dolgozol? Hogy napi szinten milyen emberek vesznek körbe?
Nekem 1 év után, kb a masszőröm lett a pszichológusom is :)
20/23 anonim válasza:
2 személlyel napi szinten, közülük egy lánnyal 20 éves barátság van, másik személlyel és egy párocskával ritkább.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!