Ő a hős?............
Szép környéken lakom, de itt is vannak problémák. Esténként összegyűlik egy csapat mindenki iszik, nagyokat nevetünk stb.
De pár hete kijött a börtönből egy pali. Tőle mindenki fél, mert kú rva agresszív.
És van a csapatban egy pasi aki szerény, keveset beszél ő arra van ráàllva alapvetően hogy ha lejön egy csaj is akkor ő arra rámegy, aztán hazaviszi. Magas kigyúrt, jóképű pasi.
És ezek ketten összeverekedtek. Erről beszél az egész környék azóta is. És mint kiderült a szerény pasi nagyon komoly bunyós és nagyon megverte a sittest.
Ugyanakkor meg nekem ez kú rva ellentmondásos. Mert most az van, hogy a gyúrós bemegy a zöldségeshez és fizetéskor hagyjad ez ajándék. Vesz a közértben üdítőt mikor a lányával van, erre a tulaj ne viccelj már a vendégem vagy.
☐ De ami tényleg fura, hogy van itt a környéken egy igazi szépség.
☐ Egy 10 pontos csaj. KB megáll a levegő, elfogynak a szavak ha jön megy olyan nagyon szép a csaj. Viszont csak 17 éves. És szépen lassan összejött ezzel a gyúrós pasival, aki meg tuti van 40 éves. A palinak van 1 lánya ő neveli, a csaj bébiszitterkedett neki stb és közben összejöttek.
És én figyelek elemzek, és azt látom, hogy a környék felnéz erre a pasira. KB hősként kezelik mióta leverte ezt a mindenkit félelemben tartó vadbarmot.
És a fölött meg simán szemet húnynak, hogy egy kislány kefélő pedofil.
Sőt még ilyeneket mondanak hogy a kislány végre sínen van és vigyázni fog rá a pasi.
Meg hogy milyen szerencsés csaj, mert a pasi nélkül tuti kú rva lett volna belőle.
Ezek fura ellentmondások. Te mit gondolsz?
Mert én is agyaltam ezen a dilemmán.
Mert a kiscsaj családja últragáz. Tehát ha a pasi nem emeli ki belőle, akkor tényleg esélyes lett volna hogy elkallódik.
Ugyanakkor meg az se normális, hogy 17 évesen együtt él egy 40es pasival.
Ugyanakkor meg az se normális, hogy 17 évesen együtt él egy 40es pasival.
Így van . De nem pedofilia és nem is törvénytelen.
1. Semmi közöd az egészhez.
2. Azt sem tudod hogy mit jelent az hogy pedofil.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!