Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ő a hős?............

Ő a hős?............

Figyelt kérdés

Szép környéken lakom, de itt is vannak problémák. Esténként összegyűlik egy csapat mindenki iszik, nagyokat nevetünk stb.

De pár hete kijött a börtönből egy pali. Tőle mindenki fél, mert kú rva agresszív.

És van a csapatban egy pasi aki szerény, keveset beszél ő arra van ráàllva alapvetően hogy ha lejön egy csaj is akkor ő arra rámegy, aztán hazaviszi. Magas kigyúrt, jóképű pasi.

És ezek ketten összeverekedtek. Erről beszél az egész környék azóta is. És mint kiderült a szerény pasi nagyon komoly bunyós és nagyon megverte a sittest.

Ugyanakkor meg nekem ez kú rva ellentmondásos. Mert most az van, hogy a gyúrós bemegy a zöldségeshez és fizetéskor hagyjad ez ajándék. Vesz a közértben üdítőt mikor a lányával van, erre a tulaj ne viccelj már a vendégem vagy.

☐ De ami tényleg fura, hogy van itt a környéken egy igazi szépség.

☐ Egy 10 pontos csaj. KB megáll a levegő, elfogynak a szavak ha jön megy olyan nagyon szép a csaj. Viszont csak 17 éves. És szépen lassan összejött ezzel a gyúrós pasival, aki meg tuti van 40 éves. A palinak van 1 lánya ő neveli, a csaj bébiszitterkedett neki stb és közben összejöttek.

És én figyelek elemzek, és azt látom, hogy a környék felnéz erre a pasira. KB hősként kezelik mióta leverte ezt a mindenkit félelemben tartó vadbarmot.

És a fölött meg simán szemet húnynak, hogy egy kislány kefélő pedofil.

Sőt még ilyeneket mondanak hogy a kislány végre sínen van és vigyázni fog rá a pasi.

Meg hogy milyen szerencsés csaj, mert a pasi nélkül tuti kú rva lett volna belőle.

Ezek fura ellentmondások. Te mit gondolsz?

Mert én is agyaltam ezen a dilemmán.

Mert a kiscsaj családja últragáz. Tehát ha a pasi nem emeli ki belőle, akkor tényleg esélyes lett volna hogy elkallódik.

Ugyanakkor meg az se normális, hogy 17 évesen együtt él egy 40es pasival.

2024. jún. 16. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az a fura ebbe a történetben, hogy neked nincs jobb dolgod mint az ő életüket percről percre nyomon követni.
2024. jún. 16. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen egy hos!...te nem!
2024. jún. 16. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanakkor meg az se normális, hogy 17 évesen együtt él egy 40es pasival.

Így van . De nem pedofilia és nem is törvénytelen.

2024. jún. 16. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Semmi közöd az egészhez.

2. Azt sem tudod hogy mit jelent az hogy pedofil.

2024. jún. 16. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Elég nagy a korkülönbség,mondjuk pedofíliának nem nevezhető.Ha kijönnek,akkor egészségükre.
2024. jún. 16. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Borsodban laksz?
2024. jún. 17. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!