Mit lehet csinálni egy olyan érzéssel, hogy úgy érzem és félek attól, hogy ha lenne egy barátnőm, akkor idősebb korunkban biztos kiábrándulnék belőle, mert már nem lenne olyan vonzó számomra?
Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 22:04
2/8 A kérdező kommentje:
Volt valaki esetleg így? Még sosem volt barátnőm. Úgy nagyjából 14-től 25-ig tudnak nekem lányok tetszeni, de inkább 17-18-tól nézzétek, na és a helyzet az, hogy sajnos nem igazán tetszenek nekem az idősebb nők.
2024. jún. 15. 22:07
3/8 anonim válasza:
Hát ha nem te vagy Leo diCaprio, akkor az egyetlen megoldás, hogy próbálkozz pasikkal.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet komolyan venni a kérdésem?
2024. jún. 15. 23:13
6/8 A kérdező kommentje:
Látom nem vagy egy Einstein te sem. Segítséget kértem.
2024. jún. 16. 00:20
7/8 anonim válasza:
Ne félj élni.
Elmúlik minden.
Egyelőre legyen barátnőd, szeressétek egymást. Az öregedéssel még ráérsz foglalkozni. 31-33 éves korunkig még bőven változik a személyiségünk. Legyél bátor és kitartó.
8/8 anonim válasza:
Azért nem lehet komolyan venni, mert ez egy még fejletlen személyiség kérdése.
Megalapozatlan félelem, gondolati torzítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!