Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elsősorban lányokhoz, nőkhöz...

Elsősorban lányokhoz, nőkhöz szól a kérdésem. Olyan férfiakhoz is hozzaértek rendszeresen, aki egyáltalán nem vonzó a számotokra?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő rendszeresen megérinti a férfi kezét, megsimítja a karját, vállát, akár meg is masszírozza, akkor vonzódhat hozzá? Még ha csak baráti szándék is vezérli a nőt, azért ha nem találná egyáltalán vonzónak a férfit, akkor csak nem fogdosná...

2024. jún. 15. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, én meg semmi esetre se puszilkodok olyannal, akivel nem akarok dugni is :D
2024. jún. 16. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. jún. 16. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az a "tapizós" fajta, jobb szó híján. Lány/nő barátaim közül is csak olyanokat ölelek meg, akikkel közeli a barátságunk, vagy kedvesebb ismerős, puszit szinte abszolút nem szokásom senkinek sem adni. Másfajta érintés nem szokott történni.

Fiú barátaim mindig is voltak, de egyikükkel sem voltunk olyan kapcsolatban (nem számít, mennyire voltunk közvetlenek egymással) vagy épp ők sem voltak azok a "tapizósak", hogy vállat masszíroztunk volna egymásnak, vagy bármilyen más érintés történt volna, mint 1-1 ölelés. Az is (el)köszönéskor. Elvétve akadt olyan, hogyha útban voltam, vagy csak némán akarták jelezni, hogy mögöttem voltak, hogy a hátamra, lapockámra tették a kezüket. De azokat ugye ők kezdeményezték.

Ha pasival így vagyok közvetlen (hogy érintések, simogatások vannak), akkor az azért történik, mert érdekel, de akkor sem szokásom állandóan ilyeneket kezdeményezni.

2024. jún. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!