Elsősorban lányokhoz, nőkhöz szól a kérdésem. Olyan férfiakhoz is hozzaértek rendszeresen, aki egyáltalán nem vonzó a számotokra?
Tudom, hogy nem akar tőlem semmit. Van párja, és még ha nem is szimpatikus nekem az ürge, úgy látom, őszinte szeretet van a kapcsolatukban, ezért eszem ágában sincs belepiszkálni...
Csak jó érzés lenne tudni, hogy tudna hozzám vonzódni...
De valószínűleg az lehet, amit az első ír, hogy a jellememnek szólnak ezek az érintések. Mert már többször mondta, hogy nagyon bír, jó embernek tart, és szeretné, ha boldog lennék.
Nem. Azokat szoktam pl. megmasszírozni, akikkel jó időt tölteni, mint embert szeretem őket, barátkozni akarok velük. Hozzájuk rendszeresen hozzáérek, pl. öleléssel köszönünk, vagy nem egy hangos HALLÓ!!-val hívom fel a figyelmet ha útban van, hanem mégsimogatom a vállát, ilyenek.
Akihez vonzódom, annál bepróbálkozom, vagy, ha nem lehet valamiért (pl. meleg, vagy egyikünknek párja van), akkor teljesen elkerülöm, hogy még a kísértés se legyen ott. Szóval igen, rendszeresen hozzáérek olyanokhoz, akik szexuálisan nem mozgatnak meg, de emberileg nagyon kedvelem őket. Aki megmozgat, de nem lesz belőle semmi, ahhoz biztosan nem érek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!