Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elsősorban lányokhoz, nőkhöz...

Elsősorban lányokhoz, nőkhöz szól a kérdésem. Olyan férfiakhoz is hozzaértek rendszeresen, aki egyáltalán nem vonzó a számotokra?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő rendszeresen megérinti a férfi kezét, megsimítja a karját, vállát, akár meg is masszírozza, akkor vonzódhat hozzá? Még ha csak baráti szándék is vezérli a nőt, azért ha nem találná egyáltalán vonzónak a férfit, akkor csak nem fogdosná...

2024. jún. 15. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Magamból kiindulva ez semmit sem jelent, ez a jellemnek, nem a külsőnek szóm
2024. jún. 15. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
* szól.
2024. jún. 15. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Én szoktam poénből férfi munkatársaimat bökdösni, összetúrni a hajukat stb. Persze nem mindenkinek, csak akikkel jóban vagyunk. Nekik is van párjuk, nekem is. Nem tartom őket egyáltalan vonzónak, de tényleg jó "munkatársi haverok" vagyunk.
2024. jún. 15. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Miért, te nem szoktál hozzáérni anyádhoz, tesódhoz, haverjaidhoz?😃 Az emberek többségének teljesen természetes dolog az érintkezés, mindenféle vonzalom nélkül, kisebb arányban vannak pl neurodivergensek stb akik annyira nem favorizálják ezt csak úgy, náluk lehet, hogy kell a vonzalom is. De az emberek többsége az első csoportba tartozik, akik nem csak akkor érnek a másikhoz, ha dugnának is vele.
2024. jún. 15. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
16%
Nem érek hozzá más emberhez a páromon kívül. Se az anyámhoz, se a tesómhoz, se a bnőimhez se. Max véletlenül.
2024. jún. 15. 16:21
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Hozd el, nem akar tőled semmit a nő, csak te szeretnéd.
2024. jún. 15. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Én csak olyan férfihez szoktam közel menni és megérinteni, aki bejön. Aki nem, attól tartok távolságot. 28N
2024. jún. 15. 17:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem akar tőlem semmit. Van párja, és még ha nem is szimpatikus nekem az ürge, úgy látom, őszinte szeretet van a kapcsolatukban, ezért eszem ágában sincs belepiszkálni...

Csak jó érzés lenne tudni, hogy tudna hozzám vonzódni...

De valószínűleg az lehet, amit az első ír, hogy a jellememnek szólnak ezek az érintések. Mert már többször mondta, hogy nagyon bír, jó embernek tart, és szeretné, ha boldog lennék.

2024. jún. 15. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Azokat szoktam pl. megmasszírozni, akikkel jó időt tölteni, mint embert szeretem őket, barátkozni akarok velük. Hozzájuk rendszeresen hozzáérek, pl. öleléssel köszönünk, vagy nem egy hangos HALLÓ!!-val hívom fel a figyelmet ha útban van, hanem mégsimogatom a vállát, ilyenek.

Akihez vonzódom, annál bepróbálkozom, vagy, ha nem lehet valamiért (pl. meleg, vagy egyikünknek párja van), akkor teljesen elkerülöm, hogy még a kísértés se legyen ott. Szóval igen, rendszeresen hozzáérek olyanokhoz, akik szexuálisan nem mozgatnak meg, de emberileg nagyon kedvelem őket. Aki megmozgat, de nem lesz belőle semmi, ahhoz biztosan nem érek hozzá.

2024. jún. 15. 19:47
 10/13 anonim válasza:
100%
Én nem simogatok/masszírozok olyan pasit, aki nem érdekel,bar én alapból visszahúzódó nő vagyok. Puszit szoktam adni mindenkinek, ha az illem úgy kívánja.
2024. jún. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!