Fiatal lány miért teszi ki a meztelen lábait a vonaton a szemben lévő ülésre? Ennek mi értelme?
Figyelt kérdés
Ez úgy kényelmes vagy miért csinálja? És ezért nem szól a kalauz? Nem mintha zavarna engem, még tetszett is, csak nem értem mire jó ez?2024. jún. 15. 11:50
1/12 anonim válasza:
Valószínű a kényelem miatt. De hát ugye cipővel nem illik felrakni a lábad ezért gondolom levette a cipőjét. Ilyet én is szoktam csinálni (persze, csak akkor ha alig vannak a vonaton), bár rajtam mindig van zokni vagy harisnya.
2/12 anonim válasza:
Érthetetlen, vajon mire jó ez?
(Földönkívüli vagy, vagy robot?)
3/12 anonim válasza:
Bár ez nem ment fel a bunkóság alól, de gondolom mert fáj neki a cipőben. Sok női cipő kénylemetlen, könnyen elszakad, feltör.
4/12 anonim válasza:
lehet h izgatni akart. végül összejöttetek?
5/12 anonim válasza:
Mindenki arra az ülésre fingik meg inkontinenciázik, nem hiszem hogy egy tiszta láb olyan megbotránkoztató lenne.
És mert kényelmes.
6/12 anonim válasza:
Kényelmesebb úgy, főleg, ha hosszan utazik.
7/12 anonim válasza:
AZ hagyján, de idősebbek is felteszik, és az finoman szólva sem szép látvány.
8/12 anonim válasza:
Azért hogy te meg más csodalhassa őket 🙃 Na meg kényelmes.
9/12 anonim válasza:
Azért nem cipőben rakta fel a lábát, mivel azért büntetést ad a kalauz. Ha jól emlékszem 5000-Ft, tisztítás miatt. De cipő vagy papucs nélkül nem adnak bírságot. Így úgy szokás felrakni a lábat a szembe ülésre a vonaton.
10/12 anonim válasza:
Akkor lepődne meg a csajszi, ha olyankor megfognád mindkét lábát, és felfele emelnéd. A végén fejre állítanád a csajt az ülésen. Az nagyon vicces lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!