Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket gondolja komolyan?...

Melyiket gondolja komolyan? Azt amit nekem mond, vagy azt amit a hátam mögött???

Figyelt kérdés

Van egy fiú, a szemembe azt mondja, hogy szép és okos vagyok, sőt hangsúlyozza azt, hogy jobbat érdemlek tőle…

Eközben másnak kifejezetten azt hajtja, hogy egy őrült vagyok, a hátam mögött. Nem értem… Melyik az, amit komolyan gondolja? Erről az emberről tudni kell, hogy nagyon egyenes, szóval nem értem most mi baja van velem…

Nekem miért nem tudja leírni vagy elmondani a hülyéje…?

2024. jún. 12. 21:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelj. Jegyezd meg egy életre: a "jobbat érdemelsz tőlem" az egyik legrégibb és legtipikusabb, ugyanakkor legelcsépeltebb lekoptató szöveg. Jelentése: nem akarok tőled semmit, hagyjál békén, nem jössz be nekem. Ebből kiindulva: azt gondolja komolyan, amit a hátad mögött mond másoknak. Ebből pedig az következik, hogy mégsem olyan nagyon egyenes, mint amilyennek te gondolod vagy hiszed. A szép vagy és okos vagy is azt jelenti, hogy nem akar megbántani, de valójában nem ezt gondolja rólad, sajnos.

"Nekem miért nem tudja leírni vagy elmondani a hülyéje…?"

Hát, mert azt gondolta, hogy ennyiből már érteni fogod és veszed majd a lapot, ha finoman, óvatosan mondja, hogy "jobbat érdemelsz tőlem". Nem olyan hülye ő. Vagyis hát, kettőtök közül... khm, ... hogy is mondjam... nem ő az. Nyíltan, egyenesen, direktbe meg nem akart megsérteni téged.

2024. jún. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!