Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha így néz a szemembe az...

Ha így néz a szemembe az manipuláció lehet, vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit egy szexoldalon. Viszonyunk volt 3 hónapig, majd rajottem, hogy mellettem is ismerkedik.(csináltam egy kamu oldalt és rámirt) (felesége van) én kiborultam, mondtam nekem ez sok, elég, ennyi volt. Mondta, hogy megbanta, most lehazudja a csillagokat, illetve az oldalon a profiljába is beleirta ahol ismerkedett, hogy csak 1 nő miatt van itt. Találkozni akart. Nem volt valami jó kedvű, 10 percen keresztül néma csondben a szemembenezett, könnyes volt a szeme, de valami haragot is láttam benne. Nem láttam túl tisztának a tekintetét. De minimum 10 percen keresztül nézett rám, és mondta sokat ivott mikor rairt a kamu profilra és nem emlékszik rá, neki én kellek... Rettenetesen szorosan ölelt meg utána már majdnem fájt. Azóta mond mindent, percenként írogat.
2021. jún. 28. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Házas, te a szeretője vagy és kiborultáln azon, hogy nem te vagy az egyetlen?
2021. jún. 28. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Van, amikor komolyan gondolja. Komolyan fájhat neki és sajnálhatja, de attól még ez az érzése elmúlhat, attól még később visszatérhet a megcsalós oldala, és folytathatja tovább. Ne gondold azt, hogy egy erős megbánás elég az ilyen embereknek arra, hogy onnastól változzanak. Több megbánás, komoly magábanézés után lesz meg az, amikor gyökerestül változtat a viselkedésén.

Ezért van, hogy sok szakítás után a másik fél könyörög, megbán mindent, és mégis visszatér a régi viselkedéséhez. Tényleg megbánta, de nem eléggé ahhoz, hogy maradandó legyen, és több idő kell neki míg megtanulja ezt.

"Azóta mond mindent, percenként írogat."

Tehát ezeket ne vedd halálosan komolyan. Attól hogy most pánikol, így éli meg, nem jelenti azt, hogy későbbiekben is ugyanez lenne. Én ismerkedem egy lánnyal, és volt, hogy könyörgött hogy írjak neki, sírt, bocsánatért esedezett, ha nem tudott kielégíteni szellemileg. Nem vettem komolyan, mert tudtam hogy ez pillanatnyi impulzív érzelem, nem az a valódi megbánás, hanem egy kétségbeesés, mert retteg az elvesztéstől. Később már írta, a másik impulzív indulatában hogy leszar, nem is érdeklem őt. (Persze, ez sem igaz a részéről.)

2021. jún. 28. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívás. Honnan szeditek ezeket a fazonokat? Szexoldal?
2021. jún. 28. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Manipuláció.

Most nem fogok arról monologizálni, hogy házas férfival mennyire etikus kezdeni, ezt bokszoljátok le magatok között meg a lelkiismeretetekkel. De ebben az esetben konkrétan: MANIPULÁCIÓ. Volt ilyen a családban, megcsalta a nőt, de nem egyszer, sokszor, sorozatban, volt, hogy több nővel egyszerre. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy valaki azért csalja meg a házastársát, mert szerelmes lett egy valakibe. Van.

De ez a sírás, DE közben dühös, nem mond igazat, miután "lebukott", azután sem, most meg túlzottan tapadós, próbál visszanyerni? Tudom, hogy erről magadnak kell meggyőződnöd és döntened, de ez klasszikus bántalmazó magatartás szerintem. Még akkor is, ha "csak" érzelmileg manipulálna, akkor sem érdemes vele maradnod. Kérlek, addig hagyd ott, amíg nem keveredsz bele jobban.

2021. jún. 29. 16:48
 5/5 anonim válasza:
Amelyik kutya otthon jól lakik nem megy máshova enni! Lehet hogy a felesége nem adja meg neki azt amit te pl szexben..De ő egy biztos pont akit nem hagyna senkiért szimplán csak szórakozik veled mert valami olyat nyújtasz amit a felesége nem.
2021. júl. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!