Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tekintesz eddig a 2020-as...

Hogy tekintesz eddig a 2020-as évekre?

Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 18:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Cumi,

Covid, gazdasági recesszió, brutál áremelkedések, háborúk...

2024. jún. 11. 18:04
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Szakìtàs, covid, bezártság, online munka, főiskolai órák és vizsgàk, csupa izgalom egyébként, volt egy feelingje az tuti biztos 😄
2024. jún. 11. 18:17
 3/23 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon durva hogy 4 éve volt covid
2024. jún. 11. 18:27
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

Abba durva belegondolni, hogy már 4 év eltelt a Covid óta. Anno azt beszéltük, hogy ez örök emlék marad az emberiség történelmében. Aztán ma meg már szinte nem is emlékszem rá.

Amúgy a Covid időszakot én imádtam. Alig voltak az utakon, lehetett közlekedni, egy szaros papír kellett aztán mehettem bárhova. Illetve sok utazgatós ismerősöm itthon maradt akikkel belföldön szerveztünk utakat, kirándulásokat. Legjobb éveim voltak.

Az utána jövőket hagyjuk. A gazdasági recesszió elérte a céget is ahol dolgozom, elmaradó juttatások, elmaradó béremelések, mellette minden is drágult ezerrel. Sajnos ezt érzem magam is.

2024. jún. 11. 18:32
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
Röviden: Fos
2024. jún. 11. 18:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt jó mély depreszióba estem a covid miatt olyan volt mintha az életem egy csetintésre megváltozott volna nem találkozhattam a barátaimmal akkor online oktatás borzasztóan rossz volt hogy fotózva kellett mindent átküldeni sokszor a meet vagy a kréta nem volt jó akadozott tb.. a depresziós vagyok azóta (igaz nem csak a covid miatt alakult ki) és morbid gomdolataim lettek úgy érzem sosem leszek olyan mint régen a covidos időszaknak és a bántlamazásoknak köszönhetően.
2024. jún. 11. 18:48
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Kisfiam a covid mizéria elején született.
2024. jún. 11. 18:51
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok mélyen politikába menni, de sajnos nem tetszik az irány, hogy egyre lentebb csúszva távolodunk a nyugattól miközben a lakosság menekül az országból.
2024. jún. 11. 18:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
mélyen egyet kell értenem #5-ös hozzászólóval
2024. jún. 11. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

2020 elején szakítás,lelki összeomlás.Nyár végén,ősszel egy ígéretes, szép ismerkedés, ami váratlan még azon az őszön véget ért.

Kisebb lelki sokk ezért...

Munka az megmaradt,sőt több is lett.Anyagilag,egészségileg nem panaszkodom,de ismerkedni szinte képtelenség - így egyedül vagyok még...

F

2024. jún. 11. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!