Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értékelnétek a 2020,...

Hogyan értékelnétek a 2020, 2021 és 2022-es éveket? 2020 valóban egy új korszak kezdete?

Figyelt kérdés
Azért vettem egybe, mert 2020-tól egy új korszak kezdődött.

2022. febr. 26. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már korábban elkezdődött. Talán 2008 óta folyamatosan romlik minden. Addig Európa-szerte kisebb hullámzásokkal, de felemelkedés volt 1990 óta. De most süllyedni látszik
2022. febr. 26. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
A Covid óta egy új világ vette kezdetét. Szerintem már semmi se lesz olyan, mint régen..
2022. febr. 26. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak nehézségek vannak a fejlett világban is. Elszoktunk tőlük 1945, a keleti blokkban 1990 óta.

Amúgy itthon annyira nem voltak nagy korlátozások a COVID miatt, 2020 tavaszán 2 hónap volt durva, 2020 ősz vége és 2021 tavasz közepe között a kijárási tilalom és a helyek zárása, de minden lazábban volt véve, mint nyugaton sok helyen. Azóta meg kb. semmi sincs, csak november óta maszk kell zárt helyen.

2022. febr. 26. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

2010 körül jött el az új korszak kezdete ezzel a mindenkinek is legyen nete dologgal közösségi médiával karöltve majd okostelefon.

Ez a 3 év arra jó volt, hogy kiderüljön, hogy teljesen meg tudják vezetni az embereket, és itt konkrétan az egymásnak ellentmondó ostoba intézkedések sorozatára gondolok, egyszer ez a jó, utána le van szarva, jaj még se, de aztán jaj még is szarjuk le stb. Hiába a net, a sok információ, a nép nem kezd vele semmit.

2 szer is eljátszották, hogy nyáron nincs korlátozás utána meg jaj megint csak, mert hát hullám... Bár lehet itthon csak 1 szer játszották el nem tudom.

De ez az őrület már jóval korábban kezdődött, normál esetben normál intézkedések és tilalmak lettek volna, nem ez az össze vissza politika meg egymás debilnek nézése. Itt már mindenki 0-24 ben meg van vezetve a neten...

2022. febr. 26. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

2020 - voltak nehezebb időszakok, az elején könnyebb volt a végén vért izzadtam

2021 - tűrhető, kicsit semmilyen, 2-3 megpróbáltatás és nehezebb időszak, de ennyi

2022 - SZO*ÓROLLER MAXIMUMON NAPI SZINTEN, jan. 2-tól.

Nem vicc.

2022. febr. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!