Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vihetném sokra?

Hogyan vihetném sokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Jelenleg 19 éves vagyok, egy nemzetközi ügyvédi irodában vagyok jogi asszisztens, emellett jogásznak tanulok illetve gyógyszertári asszisztensnek párhuzamosan. Ha minden jól megy, szeptembertől a Semmelweis-en is elkezdek egy újabb szakot levelezőn. Emellett 6 nyelven beszélek.

Szeretnék ennyi idősen sokmindent elérni, de nem tudom hogyan csináljam. (Gondolok itt arra, hogy van, aki egész fiatalon a Parlamentbe bekerült.. bár én nem gondolnám, hogy a politikához annyira értenék)

Abszolút nincsen szó leterhelődésről, hiába vezetek háztartást, élek a barátommal együtt:D Nagyon szeretek tanulni, és szeretnék nagy dolgokat elérni.

Mit tegyek? Hogyan érhetnék el ennyi idősen nagy dolgokat? A magam fejlesztése miatt szeretném ezt, illetve a családom miatt, mert ők -leginkább anyukám- nem feltétlenül néztek ki belőlem bármit is, és ez motivál.

Ami esetleg info lehet még, hogy az eü is nagyon vonz. Eredetileg ilyen téren szerettem volna továbbtanulni, de nem vettek oda fel, így a leendő terv valami egészségügyi szakjogász lenne.

19L

2024. jún. 10. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
persze persze, amit csak elképzelsz
2024. jún. 11. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:
6%
Nekem biza hihetetlen. Ha tényleg ennyire àsz lennél nem itt kéne ezt kérdezgetned hanem a harwardon.
2024. jún. 11. 09:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik része a hiteltelen, de ám legyen:D
2024. jún. 11. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Pedig tényleg ennyire ász.

<3

ui. hamild meg a nutellás palikat

2024. jún. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!