Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vihetném sokra?

Hogyan vihetném sokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Jelenleg 19 éves vagyok, egy nemzetközi ügyvédi irodában vagyok jogi asszisztens, emellett jogásznak tanulok illetve gyógyszertári asszisztensnek párhuzamosan. Ha minden jól megy, szeptembertől a Semmelweis-en is elkezdek egy újabb szakot levelezőn. Emellett 6 nyelven beszélek.

Szeretnék ennyi idősen sokmindent elérni, de nem tudom hogyan csináljam. (Gondolok itt arra, hogy van, aki egész fiatalon a Parlamentbe bekerült.. bár én nem gondolnám, hogy a politikához annyira értenék)

Abszolút nincsen szó leterhelődésről, hiába vezetek háztartást, élek a barátommal együtt:D Nagyon szeretek tanulni, és szeretnék nagy dolgokat elérni.

Mit tegyek? Hogyan érhetnék el ennyi idősen nagy dolgokat? A magam fejlesztése miatt szeretném ezt, illetve a családom miatt, mert ők -leginkább anyukám- nem feltétlenül néztek ki belőlem bármit is, és ez motivál.

Ami esetleg info lehet még, hogy az eü is nagyon vonz. Eredetileg ilyen téren szerettem volna továbbtanulni, de nem vettek oda fel, így a leendő terv valami egészségügyi szakjogász lenne.

19L

2024. jún. 10. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Jah én meg a pàpa és joe biden vagyok egy személyben. Csütörtökönként Xi Jing Pinget is helyettesítem. Mindezt 4 évesen amiből 2 tiszteletbeli a köztàrsasàgi elnök engedélyével, mert a marsküldetést nem csak megfelelően levezettem, de megfelelően töröltem is a köztudatból. Szabdidőmben meg Elon Musk fiktív karakter nevében shitposztolok.
2024. jún. 10. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Már nagyon sokra vitted az én szememben, gratulálok.

Ennyi elég, hagyd magad sodródni az élettel, aztán majd kiderül mi lesz később.

De,ha valami konkrét terved még van, akkor hajrá...

2024. jún. 10. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Nekem kb 10 évembe telt, hogy letegyek az asztalra:

-írtam könyveket, ami meg is jelentek

- énekes ls lettem, albummal

- mivel grafikus is vagyok, kiállításim is szoktak lenni

- sok táncversenyt nyertem

-írtak rólam az újságokban is

- szerepeltem filmben, ami külföldön is bemutatták

Ez mind sok-sok kitartó munka, és idő! Önmagában semmire sem mész a 6 nyelvvel és a diplomáiddal, nem az az igazi siker! (Nekem 2 diplomám van, de bele sem írtam a felsorolásba.) 19 évesen így is jól állsz, hova rohansz? Nem lehet mindent egyszerre.

2024. jún. 10. 15:34
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
*bocs a hibákért, csak mobilról vagyok
2024. jún. 10. 15:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Igazából kicsit el vagyok veszve. Sokan azt mondták menjek versenyekre, de az annyira nem vonz. Gimiben szavalóversenyekre jártam, szerettem is, de ezt a felnőtt életembe nem tudom átültetni szerintem:/

Meg szívesen írnék könyvet, csak kicsit félek, hogy ha megírnám akkor később kellemetlenül érezném magam mondjuk 30-as fejjel azért, amit 19 évesen gondoltam:D jajj, nehéz. Nem tudom mi legyen

2024. jún. 10. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
És ezennel elindult a napi lepontozós műsorszámunk.
2024. jún. 10. 15:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Én mindenkire zöldet tettem/teszek. Nem tudom ki az aki lepontozza a többieket:/
2024. jún. 10. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Hát szerintem te már most rengeteg mindent elértél úgy bármelyik emberhez képest. Anyukád nyugodtan bekaphatja
2024. jún. 10. 15:44
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
cool story bro
2024. jún. 10. 20:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért hitetlenkedik ennyi ember, de kicsit imponáló, hogy a saját valóságom ennek a néhány valakinek ennyire hihetetlen
2024. jún. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!