Miért elvárás a férfiak részéről, hogy hamar lefeküdjünk ha esetleg ismerkednék valakivel?
Akárkivel ismerkednék túl hamar jön a téma. Nekem több idő kell a bizalom kialakulása-hoz és az érték rendben is másabb. Szerelmesnek kell lennem hozzá.
35N
Mint írtam volt olyan kapcsolatom ahol vártunk.
Valahogy nem kellett kipróbálni egymást. Tudtuk ha testiség nélkül is jól megvagyunk akkor az ágyban sem lesz probléma. Egyszerűen tudtuk a beszélgetésből hogy ott az is működni fog. És működött is!
Azért a legtöbb férfi agya egy kicsit másképp működik mint a nőké, meg ugye ott a tesztoszteron is :)
De aki normális párkapcsatot akar veled és meg szeretne ismerni az fog várni addig amíg készen állsz rá és szertnéd te is.
Ha mindenki ugyanúgy nem jó, akkor nem lehetséges, hogy nem mindenki másban van a hiba?
Tudod, a helikopteres eset
Ezzel én is így vagyok.
Nem szeretem az olyan férfit, aki könnyen adja magát.🤣
Meg nyilván nekem is kell idő.
Régen eljártunk a nagypapámmal horgászni/vadászni. Meg is vehettük volna a vacsit, de így nagyobb élményt nyújtott.
Persze ismerek olyan lányokat is, akik naponta több férfival is képesek lefeküdni.
Nem vagyunk egyformák 🤷🏼♀️
Szerintem ez nem hiba, ha valaki nem tud/akar szerelem nélkül szeretkezni. Szerintem ebbe benne van a hűség is, (nem fog más után járni), de hát szerintem a hűség nem hiba, hanem erény.
Szomorú, hogy ez már nem érték.
Nem baj, ha az emberek többfélék. Van, aki könnyen lefekszik érzelmek és komolyabb ismeretség nélkül is, más nem.
A gond inkább az, hogy tendencia lett belőle, akik szeretnének várni, mert nem szeretnek félidegenekkel ágyba bújni, nehéz helyzetben vannak, mert az emberek egyre nagyobb része nem tud várni. Ennek a felgyorsult világ is az oka. Pl. az információk után se kell kutatni, két kattintás a neten. Az emberek megszokják, hogy a legtöbb dolgot gyorsan elérik és ez rosszul hatott a kapcsolatokra is. Az emberek nagy része elvesztette vagy meg se tanulta a várakozás képességét. Türelmetlenek, mindent azonnal akarnak.
Igen ez is egy oldala a dolognak.
Add ide, add ide!
Annyi mindenből ki lehet szűrni ki milyen az ágyban...
Az hogy mekkora a kuki, ha ez egy hölgynek lényeg akkor kérdezze meg bátran! A férfi pedig bátran válaszoljon! Akciónál úgyis kiderül minden. És az is kiderül hogy hazudik vagy nem.
Szerintem azért főlleg rossz emberekkel ismerkedsz, illetve akik neked tetszenek azok ilyenek. Mert normális embernek eszébe nem jutna, elsem tudná azt viselni, hogy ráerőszakolja magát a másikra. Még valami hétköznapibb dologban sem akarná, hogy másiknak arra kelletlenűl rákelljen vennie magát, de szexben aztán végképp nem. Amugy meg nyíltan egyenesen beszélni kell rólla, hogy neked sokkal több idő akár hónapok kellenek, hogy képes legyél valakivel szexelni.
Ugyanakkor azt is gondold át hogyha csak az ilyenek tetszenek, csak ilyet találsz, hogy alkalmazkodsz a másikhoz a helyzethez. És idő előtt magadat rákényszerítve szexelsz vele, hogy kialakuljon a kapcsolat, ne akadjon el már az elején. Ez csak végső esetre mondtam ha tényleg nem találnál mást, vagy valaki annyira vonz, hogy nem akarod elveszíteni.
8: Többségében nem arról van szó, hogy valami buta társadalmi esetleg vallásos elvárás miatt várakozik, hanem olyan a személyisége, hogy idő kell neki, hogy jól érezze magát megszokja a helyzetet. Egy normális ember nem akar egy idegen előtt fél óra múlva levetközni és minden gátlás nélkül szexelni. Az inkább szociopatákra jellemző, hogy gátlás, szégyenérzet nélkül képes azonnal teljesen kitárulkozni.
Ezenkivűl szerintem bőven megismerhető egy ember szexuálitása, pusztán az általános viselkedése, a hangja érzelmiinteligenciája alapján, az már régen rossz, ha valakinek ez csak szex közben megy.
"Mert normális embernek eszébe nem jutna, elsem tudná azt viselni, hogy ráerőszakolja magát a másikra."
"magadat rákényszerítve szexelsz vele"
"Az inkább szociopatákra jellemző, hogy gátlás, szégyenérzet nélkül képes azonnal teljesen kitárulkozni."
Igen, "csak" 10-ből 9 nőnek nincs ellenére a szex az első vagy második alkalommal, vagy pusztán az egyéjszakás kaland vagy kizárólag a szexkapcsolat, de azért kéressétek magatokat hónapokig, mert ugye ti nem vagytok ilyenek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!