Miért elvárás a férfiak részéről, hogy hamar lefeküdjünk ha esetleg ismerkednék valakivel?
Akárkivel ismerkednék túl hamar jön a téma. Nekem több idő kell a bizalom kialakulása-hoz és az érték rendben is másabb. Szerelmesnek kell lennem hozzá.
35N
más a nők agya ennyi
inkább romantikus érzelmi beállítottságú
Hagyjátok már könyörgöm ezt a sületlen dumát, hogy a nők agya más. Nem más! Egyének vannak, akik szeretnek várni, meg akik nem. Férfiban is, nőben is. Én nőként szeretem rögtön az elején tudni, hogy milyen az ágyban a pasi, nem fogok heteket, hónapokat pazarolni valakire, akiről aztán kiderül, hogy mikropéniszű, szar az ágyban, nem illünk össze stb. Úgysem attól fog velem maradni, hogy kéretem magam, mint egy királykisasszony. Tök jókat lehet kúrni olyanokkal is, akikbe nem vagy szerelmes. Mindenesetre kérdező, senki sem szeret zsákbamacskát venni, ha nem vagy a szüzességét őrizgető tini, akkor 35 évesen már mit játszod meg magad?
(privátokra nem válaszolok, ne fáradozz)
#8 tökéletesen leírta.
Nem elvárás, mindenki más. Lehet belefutottál pár hülyébe, légy türelemmel. Nekem férfiként mindenkivel volt vagy minimum 8-10 randi mire összebújtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!