Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért elvárás a férfiak...

Miért elvárás a férfiak részéről, hogy hamar lefeküdjünk ha esetleg ismerkednék valakivel?

Figyelt kérdés

Akárkivel ismerkednék túl hamar jön a téma. Nekem több idő kell a bizalom kialakulása-hoz és az érték rendben is másabb. Szerelmesnek kell lennem hozzá.

35N

2024. jún. 8. 20:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%

más a nők agya ennyi

inkább romantikus érzelmi beállítottságú

2024. jún. 8. 20:29
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Sokan nem szerelmet keresnek, csak lukra játszanak.
2024. jún. 8. 20:37
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
feljöhet a téma, csak tudjon vári a sorára.
2024. jún. 8. 20:40
 4/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert már az első egy-két randin jó tudni, hogy milyen vele, mert egy tengericsillagra nem szívesen pazaroljuk az időnket.
2024. jún. 8. 20:42
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
Én mindig úgy voltam fiatalon is, hogy az autót is elviszem egy próbakörre. Én nem értem, miért van ekkora felhajtás a szex körül. De ez én vagyok. 37/N vagyok, 12 éve házas. Nem vagyok sem jobb, sem rosszabb. Csak mások vagyunk. Ennyi. Biztosan van olyan férfi, akinek ez imponál, ne aggódj.
2024. jún. 8. 20:48
 6/21 anonim ***** válasza:
12%
A négyessel értek egyet!!!
2024. jún. 8. 20:51
 7/21 A kérdező kommentje:
Volt olyan kapcsolatom ahol vártunk a dologgal. És igazából semmit nem vesztettünk. Olyan jó szívvel emlékezem vissza rá.
2024. jún. 8. 20:52
 8/21 anonim ***** válasza:
44%

Hagyjátok már könyörgöm ezt a sületlen dumát, hogy a nők agya más. Nem más! Egyének vannak, akik szeretnek várni, meg akik nem. Férfiban is, nőben is. Én nőként szeretem rögtön az elején tudni, hogy milyen az ágyban a pasi, nem fogok heteket, hónapokat pazarolni valakire, akiről aztán kiderül, hogy mikropéniszű, szar az ágyban, nem illünk össze stb. Úgysem attól fog velem maradni, hogy kéretem magam, mint egy királykisasszony. Tök jókat lehet kúrni olyanokkal is, akikbe nem vagy szerelmes. Mindenesetre kérdező, senki sem szeret zsákbamacskát venni, ha nem vagy a szüzességét őrizgető tini, akkor 35 évesen már mit játszod meg magad?

(privátokra nem válaszolok, ne fáradozz)

2024. jún. 8. 21:04
 9/21 anonim ***** válasza:
16%
Azért cumizni illik már az első randin.
2024. jún. 8. 21:18
 10/21 anonim ***** válasza:
55%

#8 tökéletesen leírta.

Nem elvárás, mindenki más. Lehet belefutottál pár hülyébe, légy türelemmel. Nekem férfiként mindenkivel volt vagy minimum 8-10 randi mire összebújtunk.

2024. jún. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!