Ha lenne arra lehetőséged, hogy beházasodj egy dúsgazdag családba olyan áron, hogy a pasi/csaj megcsalja veled, és elhagyja érted a jelenlegi párját, élnél a lehetőséggel?
Én mondjuk mai napig nem értem azokat a pasikat, akik tudják, hogy a nők a pénz miatt fekszenek le velük, és mégis élvezik az együttlétet. Tudva, hogy azok a nők eredetileg talán szóba sem állnának velük.
Pont tegnap beszéltem anyámmal (ő Svájcban él a férjével), hogy ott van egy olyan jelenség, hogy a tehetős pasik ázsiai lányokat vesznek feleségül (feltehetően a szegényebb rétegekből, pl. csóró thai lányokat).
Anyám szerint ez azért van, mert azok a csávók egy svájci nőnek sem kellenek.
Ja, szóval tulajdonképpen vásárolnak maguknak feleséget.
LOL.
Hát, ahogy gondolod. De ez az eset is mutatja, hogy a nemek közti értékellenétet, hogy kinek mi a fontos.
A férfiaknak fontos a jó külső, ezért többségük valszeg nem tudna lefeküdni olyan nővel, a pénzért, akit nem kíván. Fel se állna rá.
Ellenben a nőknél nem olyan ritka, hogy lefekszenek olyan pasikkal, akit nem kívánnak, a pénz miatt.
De amúgy ezt nem azért írtam, hogy ítélkezzek bárki felett. A pasikat is lehetne kritizálni, hogy mennyire csak a külső számít nekik. Na meg, mindkét oldalon vannak kivételek.
Nem mennék ilyenbe bele a lelkiismeretem és igazságérzetem miatt sem. Nem tudnék tükörbe nézni, ha miattam (is) menne tönkre valaki házassága, kapcsolata.
Az már csak hab a tortán, hogy a napokban olvastam egy gondolatot, aminek az volt a lényege, hogy "úgy veszíted el, ahogy megszerezted". Ezt egy olyan lánnyal kapcsolatban írták, aki a(z állítólagos) legjobb barátjának pasijával jött össze, míg azok ketten együtt voltak. A pasi félrelépett és az új lánnyal maradt.
Elgondolkodtató mondat volt azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!