Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik csak azért beszélnek szépen mosolyogva másokkal, hogy profitáljanak. Ez egy kicsit kínos mindenkinek tudom. Vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
Őszinte választ akarok, mert az illető aki így viselkedik megmindtam a véleményem és megharagudott (tudom nem lett volna szabad ilyet mondanom) pedig tudom, h igazam van, és még ő mondja nekem h beteg vagyok. Sajnos sok ilyen ember van
jún. 3. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizony vannak...nem kell szóbaállni, vitatkozni vele(velük)
jún. 3. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem újdonság a mai világban, hogy valakik csak azért kedvesek és jófejek valakivel, mert érdeke fűzi hozzá. Egy elég általános emberi szokást írtál le.

Persze az nem túl bölcs, ha valakinek ezt így elmondod, mert egyrészről lehet tévedsz, másrészről pedig nyilvánvalón nem fogja bevallani, ha ő is érzi, hogy igazad van. Mindkét esetben konfliktus és harag lesz vége.

jún. 3. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

Kedves, de inkább azokkal, akik terén az előbbrejutás könnyebben elérhető.

jún. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!