11/17 anonim válasza:
Igen. Volt olyan munkahelyem ahol rámfogták, hogy meleg vagyok. Akkor elhatároztam, hogy a következő mumkahelyemen azt hazufom, hogy nős vagyok. Így is tettem. Nem volt jó, hogy hazudozok, de rákényszerültem.
12/17 anonim válasza:
11, velem volt hasonló. Egy nőhöz nő létemre kicsit jobban közeledtem és megijedtem, hogy leszbikusnak hisz. Megjegyzem, egyszer egy korábbi barátsagban volt ilyen incidens, hogy felhívott a barátnőm és finoman elmagyarázta, hogy ő hetero és ciki volt. Szóval, hogy ezt elkerüljem, azt hazudtam, hogy összejöttem valakivel. Mindig mondtam, hogy most sietek, mert a párom vár, a párommal erre mentünk este, stb.
13/17 anonim válasza:
Persze. Cégnél 90 szàzalék hangosan NO GENDER, NO WAR, NO STB forma. Hàt én meg LGBTs forma vagyok. De szeretek enni és albérletbe lakni az utca helyett, főleg télen. Szóval inkàbb megtartom magamnak.
14/17 anonim válasza:
Előfordul, hogy hazudok, helyzet függő.
15/17 anonim válasza:
Korábbi munkahelyen barátnőt hazudtam a munkatársaknak. A párom férfi. Én is az vagyok. Folyamatosan úgy beszéltem a páromról, mintha nő lenne. Nőkkel dolgoztam együtt egyedüli pasiként egy boltban, mindig mindenre kíváncsiak voltak.
16/17 anonim válasza:
Néha túlzok, vagy pár kapcsolattal többet füllentek, mint ami volt.
17/17 anonim válasza:
Titkolom, hogy a szüleimmel élek és sosem volt párkapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!