Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál hazudni magadról a...

Szoktál hazudni magadról a kollégáidnak, ismerőseidnek?

Figyelt kérdés

jún. 3. 09:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Általában azt szoktam hazudni, hogy jól vagyok, meg rendben minden, ha kérdezik. De az igazság az, hogy nem vagyok jól és lelkileg magam alatt vagyok, tele vagyok negatív gondolatokkal és sokszor van sírhatnékom. Úgy érzem nagyon sokat romlott a személyiségem és rossz ember vagyok. Erről nem szeretnék beszélni, így az ilyen dolgokban szoktam hazudni/mást mondani..

jún. 3. 09:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze
jún. 3. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Nagyjából mint az egyes.

Nekik a vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott énem mutatom, akinek az élete tökéletes. A család, barátok ott vannak ha kell. Mindig ki is szoktam találni sztorikat.

Közben meg depressziós vagyok, magányos vagyok, nincs családom, nem kapok szeretetet, igaz ez valószínűleg azért mert nekem is nehéz, vagy nem is tudom igazán hogyan kell adni.

Nem tudok lakást szerezni miatt kilátástalan a jövőm.

Csupán egy hajszál választ el az öngyilkosságtól.

Persze tartom magam, mert muszáj, talán a holnap jobb lesz. Mindig ez tart vissza csak.

jún. 3. 09:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kollégákkal van olyan viszonyunk egymással, hogy ilyen pitiáner dolgokról nem hazudunk. Semmi értelme hazudni. Én nem vagyok jó színész, tehát rólam minden lerí.
jún. 3. 09:44
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Én például nem vallottam be senkinek, ha az egyetemen megbuktam egy targyból. Megismétrltem és levizsgáztam újból. Ha a munkahelyen kirúgtak sem mondtam el, csak kerestem újat. Azt sem mondtam el, ha valami tönkrement, csak megjavítatram vagy vettem újat. Egyszer bepisiltem, azt sem tzdja senki.
jún. 3. 09:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Naná. De inkább csak olyankor, ha valaki olyasmit kérdez amire nem akarok őszintén felelni és nem akarom megsérteni sem.

-Kölcsön tudnád adni a fűkaszádat egy órára?

-Adnám, de úgy néz ki karburátor-hibája van, most akarom megnézetni valakivel aztán lehet, hogy venni kell bele újat, nem tudom, mikor lesz belőle valami (semmi baja, csak nem akarom odaadni).

jún. 3. 09:47
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi az őszinte válaszokat! :)

Én is szoktam hazudni az életemmel kapcsolatos dolgokban sajnos. Kifele én is azt mutatom, milyen jókedvű ember vagyok. Közben pedig iszonyú magányos, majdnem depressziós vagyok. :( Állandóan kérdezik a főnökeim milyen volt a hétvégém. Szégyellem a magányt, így ma is hazudtam egy programot mikor rákérdeztek. És nagyon rosszul érzem magam emiatt. Tudom nem nagy dolog, de szégyen lenne bevallani, hogy minden alkalommal otthon vagyok egyedül.

jún. 3. 09:54
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
ja, arrol hogy nem 1 kavet iszok hanem masfelet. Ki a franc nem..
jún. 3. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Természetesen. Mi férfiak ha kettőd dugunk, abból minimum 3-4 lesz.
jún. 3. 10:17
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Szoktam. De ezek kegyes hazugságok. Pl. hogy jól vagyok, mert nem akarok terhelni illetékteleneket a problémáimmal. Vagy hogy igen, ettem. (A "nem ettem" az mindig kellemetlen beszélgetéseket szül, amiben képesek emberek átlépni a kedves aggódás határát kellemetlen anyáskodássá fajulva.)
jún. 3. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!