Téged miért szoktak letiltani ismerőseid Facebookrol?
Nem szoktak.
Igazából pár emberről tudok akinél tiltva vagyok, ezekből az egyik olyan akit régen szerettem. A másik 2-3 pedig konfliktus révén történt.
En szoktam. Ha ori-hari tortenik, es van kozos ismerosunk, nem akarom, hogy lassak barmi megnyilvanulasom az o profiljan.
Pusztan annyi az egesz, hogy internet elott nem talalkoztunk, nem telefonaltunk egymasnak. Igy csak nem akarom azt erezni, mintha az a szemely ulne a nappalimban. Minden gyulolkodes nelkul.
Nem tudok olyanról, akinél tiltva lennék. Konfliktusom sem volt még akkora senkivel sem, hogy tiltás lett volna a vége, illetve (túlzás nélkül) évente, ha 2x posztolok, még sokat is mondtam. (olyankor is csak megosztok valamit, ha érintett voltam benne, és nem jelöltek volna meg; pl. pár hónapja volt egy workshop, és azt)
Nekem sincs sok ember tiltva, konkrétan 2 srác, ők indították mindkét esetben a beszélgetést. Egyikük még egy általános iskolás osztálytárson keresztül talált meg, és mindenáron randizni szeretett volna velem, de nagyon ijesztő gyerek volt. A másik pedig ovistárs volt még, ő találkozni szeretett volna velem, és nem fogadta el a nemleges választ; fenyegetni kezdett, meg sértegetni. Ez azért még ijesztőbb volt...
Én sem vagyok tiltva senkinél.
Én tiltottam 2 embert akik ismeretlenek voltak és elkezdtek írkálni nekem.
Exemmel kitöröltük egymást miután szakítottunk, majd egy év után mikor lett új nője le lettem tiltva (gondolom hogy kinek a műve🤣)
Aztán egy kissé pszicho csaj múltkor letiltott mert nem hívtuk meg az esküvőnkre… úgy hogy csak a párjaink voltak régebbi barátok, mi csak egyszer találkoztunk, de számított a meghívásra. Ez abszurd.
Ja meg az első munkahelyemen a főnök nőci letiltott miután felmondtam😅 minimálbéren voltam és csomó plusz feladatot sózott rám, aztán közöltem hogy ennyiért nem fogok mindent megcsinálni, felmondtam majd letiltott. Ennek pár éve, most újra küldött barátkérőt. Nagyon furák az emberek
Facebook tiltásból egy volt amiről tudok, de az durva eset volt, még sok-sok éve és szívesen visszamennék a múltba hogy seggbe rúgjam magam. :D Volt valaki aki iránt túlzottan rajongtam, de ezt nem is tudtam hová tenni, akkor még én sem értettem, hogy leszbikus vagyok. Mindenesetre nagyon nyomultam rá és átléptem egy határt, amikor pedig ő udvariasan megkért, hogy lépjek kicsit vissza, összeomlottam és elment az eszem.
Nem tudom, de valahogy ezt úgy éltem meg, mint amikor a nagy szerelmed, aki a mindent jelenti, szakít veled. Közben erről szó sem volt, csak finoman jelezte, hogy nem akar se barátságot se semmi egyebet és kicsit mássza ki az aurájából, ami egy tök normális kérdés és tök korrektül kérte.
Szóval összeomlottam és nem tudtam egészségesen kezelni az egészet, végig az volt bennem, hogy ezt helyre akarom hozni, valahogy sokkal többet láttam ebbe az egészbe mint ami volt és ez eléggé megijesztette őt, aztán dühítette, hogy ennyire nem akarok leszállni róla.
Aztán már nem csak őt, de a közös ismerősöket is elkezdte elrettenteni ez a megrögzött viselkedésem és ai a nőnek a közeli barátja volt szintén haragudott rám vagy csak menekülni akart tőlem.
Akkoriban nagyon sok barátságom ment tönkre és én csak néztem, ahogy sorra elkergetek mindenkit.
Aztán egy nap letörölt valaki a Facebookról akivel én odáig nagyon kedves voltam és nem ártottam neki soha, de a viselkedésem őt is elrettentette amikor küldtem neki egy üzenetet, hogy rákérdezzek, mi volt a törlés oka, megsértettem-e, ő elmondta hogy nem haragszik, csak nem szeretne Facebook ismeretséget velem és joga van eldöntenie, hogy ki az ismerőse. Ebben igaza volt. De én nálam ez kiverte a biztosítékot. Valahogy azt éreztem, hogy igenis én jó voltam hozzá és ne érdemlem meg hogy ő is elforduljon. Szóval én úgy tettem, mintha nem lett volna meg a törlés, a Facebookon mindig megnéztem milyen posztokat rakott ki (nyilvánosra volt állítva) és belájkolgattam.
Ekkor tiltott le engem.
Ezt mond azért írtam le, mert aki olvassa, gondolom leesett a székről vagy a hideg futkos a hátán és igaza is van.
Szóval sose hagyjátok, hogy az érzéseitek így uraljanak titeket. Hiába érzitek magatokat jól valakinek a közelében, mindig lássatok tisztán. Sose hagyjátok, hogy egy ember iránt olyan mélyek legyenek az érzésetek, hogy idővel ők magasabb priorítást élvezzenek az életetekben mindenki másnál, még magatoknál is.
Őszintén szólva, nekem azok a hónapok olyanok voltak, hogy még a családomtól is elfordultam idővel, mindenkit megutáltam, nem tudtam kedves lenni és olyan emberek elöl zárkóztam el vagy voltam velük goromba, akik nem is érdemelték ezt tőlem.
Szóval, hiába is fontos nektek valaki, sose engedjétek meg magatoknak, hogy így a hatása alá kerüljetek, főleg, amíg nem tisztáztátok, hogy pontosan milyen kapcsolatban is vagytok.
Köszönöm a figyelmet és nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!