Töröltetek már le facebookról valakit az ismerőseitek közül? Ha igen, miért?
Egy szomszéd fogta és egyszerűen letörölt engem is meg a páromat is. Nem új profilja van, a régit használja, és biztosan ismerősei voltunk. 1-2 hete még integetett nekünk az udvaron, bár velem már korábban is voltak bunkó húzásai, sosem értettem, miért. Túl sokat sem posztolunk, nem értem, mi a baja.
Ti, amikor csináltatok ilyet, miért tettétek? Én eddig csak haragból töröltem le embert, de ezesetben nincs oka haragudni...
Ha korábban is voltak bunkó húzásai, akkor mibõl gondolod, hogy nincs baja? Lehet, hogy nem haragszik konkrét ügy miatt, egyszerūen csak nem kedvel titeket alapból.
Csak titeket törölt le?
Volt egy osztálytársam, aki letörölt, nem értettem, hogy miért, de észrevettem, hogy a többi osztálytársát is (kevés közös ismerõsünk maradt).
Amùgy szoktál kommentálni? Volt már olyan ismerõsöm, akit letöröltem, mert fárasztó hozzászólásokat küldött, nem akartam, hogy elérhetõek legyenek a képeim számára.
Igen. Akikkel kb két mondatot váltottam vagy 10 éve, és azóta sem, azoknak semmi köze hozzám.
Illetve még exeket töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!