Gondoltatok-e már rá, hogy kitörlitek magatokat Facebookról?
Milyen okból? Megtettétek, vagy elvetettétek az ötletet?
Ha töröltétek: hiányzott utána/megbántátok, származott belőle valamilyen hátrányotok? Kérdezték az ismerőseitek, hová tűntetek?
Ha nem töröltétek: végül mi győzött meg afelől, hogy maradjatok?
Engemet zavart volna hogy többé már nincs meg a Facebookom.
De szerencsére még mindig meg van örülök hogy nem szüntetettem meg.
Igen, én megtettem! Már több tv is megkeresett, hogy adjak interjút mert kirúgtak a munkahelyemről és elhagytak a barátaim is. Kivetett a társadalom és azóta barlangban kell élnem.
Kemény döntés volt, életem során a legnehezebb, de hálás vagyok a szüleimnek, hogy gyerekként sokat foglalkoztak velem így sikerült felkészülnöm erre az esetre, amikor ilyen életbevágó kérdésekkel nézek szembe.
De te ne tegyél így! Nagyon kemény az élet nélküle! Tölts fel minden nap sok képet, a profilképed cserélgesd 3 naponta és vigyázz......nagyon vigyázz.....hogy NE kapj naponta 120-nál kevesebb lájkot, mert ott eljön a vég. Ne törődj semmivel, csak gyűjtsd a lájkokat és jelölj be minél több embert. Persze, mindegyik az igaz barátod, akire bármikor számíthatsz, ez komoly!
Már töröltem magam és egyáltalán nem volt megrázó élmény, csak vissza kellett regisztrálnom, mert néhány emberrel ott tartok üzleti kapcsolatot. Semmi posztot nem nézek/lájkolok ezen kívül és én se rakok ki semmit. egy 2012es profilképem van kint, 23 éves vagyok szóval azóta sokat változott az arcom, de nem érdekel. Nem azt mondom, hogy a facebook rossz, de az emberek többsége függővé teszi magát és az agyamra is menne, ha állandóan azt nézném, hogy az ismerőseim fele kirakja a napi 5szöri étkezéséről a képet, meg fogy még a kulájukat is kiposztolják.
Aki ezt a kérdést is kiírta, biztos hogy ő is kicsit túlzásba viszi a dolgot, ha nem tudja elképzelni és így túldramatizálja a dolgot.
3. válaszoló: Irigyellek, szabad ember vagy. Sajnos én egyelőre még kényszerülök fent maradni az oldalon, mert sok egyetemmel kapcsolatos fontos információt ott osztanak meg.
4. válaszoló: Örülök, hogy végül jóra fordult a dolog, és sikerült rendbehozni a kapcsolatodat a családoddal! Részben mi vagyunk a felelősek azért, hogy hogyan használjuk az oldalt, de hidd el, nem csak a te hibád, a Facebook millókat fordít arra, hogy minél kívánatosabb legyen a felhasználó számára, és minél többet használja. Nem véletlen, hogyha körülnézel pl. a metrón, minden 2. ember azt nyomja, függőséget okoz. Sokan ezt nem látják be, pedig igenis komoly probléma tud ez lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!