Gondoltatok-e már rá, hogy kitörlitek magatokat Facebookról?
Milyen okból? Megtettétek, vagy elvetettétek az ötletet?
Ha töröltétek: hiányzott utána/megbántátok, származott belőle valamilyen hátrányotok? Kérdezték az ismerőseitek, hová tűntetek?
Ha nem töröltétek: végül mi győzött meg afelől, hogy maradjatok?
1, Már megtörtént;
2, Rájöttem, hogy fölösleges. 3, Nem értem a kérdést... Önszántamból tettem.
4, Egy picit hiányzott, de beláttam, hogy értelmetlen bánkódni miatta. Hátrány nem, mert több időm marad másra. 1 személy kérdezte a "rengetegből".
A Messenger miatt nem töröltem még a facebookot. De ami késik nem múlik. Ami nálam kiverte a biztosítékot, az az volt, hogy számonkértek miért nem teszek fel magamról képeket, miért nincs profilképem. Sose éreztem késztetést arra, hogy megosszak magamról bármilyen információt az oldalon.
Kérdező, gondolom még fiatal vagy ha tanulsz. Az iskolán kívül semmi más tényező nincs amiért még nem törölted a profilod? Ez az egyetlen visszahúzó dolog?
Kb 2010-11-ben áltolános iskola 8. osztályában egy osztálfőnöki órán vagy valami ilyesmin a facebook téma feljött. Akkoriban még nagyon kezdetleges volt Magyarországon, de már az egész osztály rajta volt.
Igazából nem értettem, hogy mi értelme van. Vagyis értettem, csak nekem akkor semmilyen plusz értéket nem adott. Mindenkinek volt, ezért én is csináltam egyet.
Akkor még MSNen beszélgettünk és az volt az igazi "beszélgetős platform".
Ezen az órán én voltam az egyetlen az osztályban aki szívesen kitörölte volna magát a facebookról, de szó szerint senki sem tudta hogyan kell. Akkor azt hiszem fel is függesztettem a fiókomat, majd 1 évre rá csináltam egy újat, mert akkor már tényleg egyértelmű volt, hogy az MSN halott és egyre jobbá vált a facebook.
Ma már napi szinten használom a facebook feedet, de kb évente 1 dolgot osztok meg. Csak beszélgetésre és a facebook feed miatt használom...
14# Nem, mert ha nem jelentkezel be, akkor senki sem fog válaszolni a "boldog születésnapok" üzenetekre, a faladra posztolóknak és messengeren íróknak sem.
Persze a közeli barátaid tudnák, de a többi ismerősöd lehet bunkónak nézne.
Csak inaktiváld... kb 2 perc és akkor mindenki elől eltüni a profilod, majd a következő alkalommal amikor bejelentkezel újbol megjelenik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!