Régen nagy divat volt VHS kölcsönzőbe járni?
Hány db video kazis filmet lehetett kikölcsönözni?
Aki kölcsönzött, milyen filmek voltak a népszerűek akkoriban vhs-en?
Persze, mivel akkor még nem volt széles sávú net, többféle streaming szolgáltató, így ha filmet akartál, akkor vagy elmentél moziba vagy a kölcsönzőbe.
Mi is jártunk, de nem emlékszem már, hogy akkor miket hoztunk ki.
Gyerek koromban sokat jártunka videokölcsönzőbe
Azokat a filmeket kerestük amiknek a leírása jónak tünt.
Háborús filmeket, akciófilmeket, meg a horror filmeket hoztuk ki főleg.
Nem divat volt hanem muszáj. Akkor volt két tévécsatorna, amin gondolhatod, hogy nem az aktuális filmsikerek mentek. Moziba ment az ember, ha filmet akart nézni, de ott is korlátozott volt a felhozatal. Minden egyéb csak kazettán volt elérhető.
Anno nem volt streaming, pénzért megvenni pedig drága mulatság lett volna az egyszer nézhetős filmeket. Ezért aztán vagy barát-ismerős adta kölcsön a másolt kazettákat, vagy mi kellett hogy kikölcsönözzük.
7-8, pedig ez lutri volt. Nem csak hogy sok helyet foglalt volna otthon tartani annyi vhs-t. Mivel nem tudhattad előre milyen a film, kikölcsönözted, megnézted, ha tetszett megvetted. Nekem pl megvették az Oroszlankirályt, mert annyira tetszett, utána szerintem heti kétszer néztem is.
De nem vettek csak úgy random kazettákat, amik mondjuk egyszernézősek voltak és csak a port fogták volna.
Nezd meg hányszor veszel úgy könyvet, hogy milyen izgi, aztan egy olvasas után elsüllyeszted, mert annyira sz.ar volt. Na ez lett volna a vhs-el is, ahol még annyi hátrany is volt, hogy volt egy pár soros ismertető és csokolom, döntsd el, hogy erdekel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!