Követtél már el olyan bűncselekményt amely már elévült?
10-es vagyok!
Mivel rég volt már lehet rosszul emlékszem és csak kitaláltam az egészet.Inkább szexualitás kérdéshez kellett volna ezt a választ írnom pár haverom is mesélt hasonlót akkoriban.Bár kitudja már 35 éve volt, tanárnő sem él már és lehet csak kitaláció volt csak.
Egyszer egy üzletben vásároltam, és egy nagyobb, drágább terméket külön szerettem volna fizetni.
Szóltam a pénztárosnak erről, majd elkezdett flegmázni, bunkózni, végig morgott amíg a többi terméket rendeztük.
A vége az lett, hogy annyira felidegesítette magát, hogy el lett felejtve, és kisétáltam vele. Az kijárattól kb10-re vettem észre, de tekintettel a nő stílusára, továbbsétáltam.
Nem tudom hogy ez bűncselekmény e.
Ja és hamis bkv (akkor még az volt) bérlettel jártam évekig.
Na az bűncselekmény 😂
Amit mi csinálunk kis emberek az úgyis csak kis semmiség ahhoz képest, amit a politikusok meg a seggnyalóik művelnek ebben az országban.
Azoknak kellen szégyenkezni, de sajnos elég vastag bőr van a pofájukon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!