Létezik olyan lány szerintetek, aki hozzám hasonló? Lent.
Olyan aki nem mutogatja nagyon magát a közösségi oldalakon, szeret olvasni, nem nyomkodja folyton a telóját, és nem a pénzt nézi.
Talàlni ilyen lányt?
Amiket írtál, az ízlés kérdése, nem lehet általánosítani, nem két csoportra osztva élnek az emberek.
Én szeretem a tűsarkút, a szép kocsikat és Azariah-t.
A középiskolai barátnőm még mindig bakancsban jár (30+-osak vagyunk) és nincs tvje.
Senki nem áll úgy közel hozzám lelkileg,vagy ért meg egy
pillantásból, mint ahogy ő.
Lépj ki a komfort zónádból.
"...minden csaj divat ri*anc e, vagy vannak még normálisak."
Magadhoz méred a normálisat... azért majd gondold át, miért olyan fontos számodra ez az egózás :) Meg hogy miért akarsz mindenáron "normálisnak" lenni, pláne a saját mércéd szerint.
Nagyon sajnálom, ha szerinted beszóltam, de buksisimogatással nem sokra mész, a valóságot meg még nem tudod viselni. Ne add fel, kívánom, hogy találj barátokra.
Személy szerint se Azariah, se Padödő nem érdekel. Számomra ugyanolyan érdektelen a kettő. Aztán olyan is van, aki mindkettőt szereti. Olyan is, aki szeret olvasni és szereti Azariah-t, és olyan is, aki szereti a Padödőt, de elvárja, hogy autóval vidd mindenfele. Az emberek változatosak, nem lehet egy lista szerint kategorizálni őket.
Olyan embert sose fogsz találni, akiben 100%-ban azonos a gondolkozásotok és ízlésetek mindenben. Ez egy lehetetlen elvárás, nem is érdemes ragaszkodni hozzá. Nem attól lesz jó egy párkapcsolat, ha egymás klónjai vagytok a pároddal. Én például nem szeretem a focit, mert egyszerűen unalmasnak tartom, ellenben a párom szereti, rendszeresen kimegy mérkőzésekre a párjával, ami nem zavar. Van több tucat közös hobbink, nem baj, ha néhányat nem egymással élünk meg.
23/N (#6)
A világ nem ennyire fekete-fehér.
Az én szememben, aki nem lövi magát, vagy nem issza halálra magát minden este, az normális.
A zenei ízlést, öltözködést egyáltalán nem lehet összehasonlítási alap, hiába vagy a te életed főszereplője, a világé nen leszel.
A kiindulási pont az EMBER és nem te.
Rossz helyen keresel barátokat, tágítsd a világod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!