Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért utálják...

Magyarországon miért utálják olyan sokan a svédeket?

Figyelt kérdés

2024. máj. 29. 19:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Irigységből. Ez a Nyugat-szapulás is azért megy idehaza. Színtiszta irigység az egész. Irigyeljük a nyugatiak jólétét, szabadságfokát és demokráciáját.
2024. máj. 29. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Itthon leginkább a cigarettákat illetik ezzel a jelzővel.
2024. máj. 29. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Azt sem tudom, azok kik. Hírekben sincsenek soha.
2024. máj. 29. 20:18
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Magyarországon? Nincsenek is itt svédek hogy utálni lehetne őket.
2024. máj. 29. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a svéd cserediákokat.
2024. máj. 29. 20:21
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

Adott egy ország ami azt se tudja mire költse a pénzét. Ha felmész egy svéd kisváros honlapjára meg lehet nézni mennyi ötlet van ami újítás lehet a város számára. Magyar szemmel nézve ez a "jódolgukban azt se tudják mit csináljanak" esete. Ülnek a pénzen ami Magyarország esetében viszont azt jelenti hogy ha az EU nem ad támogatást akkor szinte semmire nem lenne pénz még lehet járda és utak foltozgatására se. Utána meg most kampány idején elő lehet adni a választópolgároknak mennyit fejlődött 5 év alatt a település. Csak azt egyik se teszi hozzá hogy legalább 90 százaléka uniós pénzből valósult meg.

Látod naket ország között a különbséget? Persze hogy utálja őket sok magyar. Szimpla irigységből fakadó utálat.

2024. máj. 29. 20:26
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
A franc se hallotta, hogy Magyarországon utálják a svédeket. Szerintem ezt csak a Te környezetedben tapasztalod.
2024. máj. 29. 20:34
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Mert a sok Fidesz szavazót bántotta, hogy urukat, védelmezőjüket, a főtörzsőrmesterünket leszólták és az ország demokráciájának állapotáról nem valami jót állapotíttak meg. Ezért a sértődöttségből egy utálatkampány indult Svédország ellen és azt tuszkolták az emberekbe, hogy a svédek hungarofóbok. Ez pedig természetes védelmi reakciót váltott ki a narancsbárány nyájból.

A másik pedig az irigység de ezt már előttem leírták. Jön egyből, hogy nincs kolbászból a kerítés ott sem, meg migránsok így és úgy, a nagyvárosok már a Közel-Keletre hasonlítanak. De érdekes módon még mindig több magyar megy ki oda, mint svéd ide. Milyen érdekes, hogy 2 hónapja annyira jól éreztem magam ott, hogy oda is fogok költözni. Érdekes, tudtak harmóniába élni a külöböző nemzetiségek és nem éreztem éjszaka sem veszélyben magam, sőt körülöttem se senki. És a vendégszeretetük egyszerűen lenyűgözött, pedig ők sem szívlelik annyira a magyarokat, mert egy orosz-kínai kém-bábállamb sok agymosottat képez ki és a legtöbb magyar mentális állapota oroszrulett.

2024. máj. 29. 21:08
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

A magyar olyan, hogy azt nézi hol lehet ügyeskedni, a svédek meg szociáldemokraták, emberbarátok.

A magyarok meg irigyek.

2024. máj. 29. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
A magyarok nem utálják a svédeket, csak a Fideszesek. Őket viszont bűn magyarnak nevezni.
2024. máj. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!