Mit csináljak a sok hülye emberrel? Nem mindig tudom kezelni őket.
Na jó, az elmúlt 7 évben sikerült, ma viszont olyan történt amire nem vagyok büszke, és nem is tudom magam túltenni rajta. Lementem edzeni munka után a terembe, nagyon szar napom volt, feszült voltam. Odamentem a guggolókerethez, elkezdtem guggolni. 100kg-nál jártam, amikor egy 50-es kövérebb csávó elkezdte lepakolni a rúdról a tárcsákat amíg elmentem pisilni, hogy ő most bicepszezni fog itt, mert az összes bicepszgép foglalt, és mindezt ilyen arrogáns fennhangon. Mondom neki, hogy figyelj, ott van mögötted 2 db szabad rúd senki sem használja, miért nem azokkal bicepszezel? Na erre a random kérdésre felfújta magát, mit okoskodok én kis taknyos 20-on éves, ki vagyok itt, mindjárt összecsomagol, és belemászott a képembe. Full komolyan, ez volt a reakciója erre a kérdésre, sose tapasztaltam még ilyet. Köpni-nyelni nem tudtam, ottmaradtam előtte, mondtam, hogy menjünk ki, és játsszuk le. Nem ment egyikőnk se, álltunk ott egy pár másodpercet, arcon röhögtem, majd elmentem onnan. Jött utánam tovább szidott hangosan a terembe. Megint belemászott a képembe. Itt már úgy voltam vele, hogy tényleg megütöm. Ráadásul az emberen látszott, hogy köze nincs a sporthoz, de keménykedik, meg hogy ő ölt embert a katonaságban, stb. De sikerült lehiggadnom, és végül elhajtani a fenébe. Még persze kifelé menet odamondta, hogy régen az ilyet nem beszéddel oldotta meg, csak én gyáva szar vagyok, és egyből rohannék anyukámhoz...
Na mindegy, röviden ezt végig gondolva, rohadt cringe az egész. Mindenki előtt lesüllyedtem(sok embert ismerek ott) egy idióta szintjére, és megaláztam magam. Plusz a barátnőm is ott volt, előtte is... Nyilván jólesett volna szétütni a bolond fejét a csávónak, de az már a legalja. Nagyon frusztrál most ez, hogy így viselkedtem, és nem tudtam elengedni. Hogy tegyem magam túl rajta? Sose süllyedtem le ilyen szintre, de most valahogy volt egy gyenge napom sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!