Mit csináljak egy ilyen emberrel?
Lényeges dolog rólam: régen én voltam a csendes srác mindenhol de 1-2 hónapja elhatároztam hogy változtatok ezen és sikerül is, sokat beszélek, aktívabb vagyok és úgy érzem kezdek extrovertált lenni.
Haveromat nem is tudom igazán hogy jellemezzem, legyen a neve krisz: konkrét tervei vannak az életre és mintha rám akarná erőltetni hogy én is úgy éljem az életemet. Egyszer említettem neki egy lány nevét (aki csak haverom) és az álommunkámat. Kicsit eltávolodtunk mert van egy másik haverom (dávid) akivel sokkal jobban kijövök, krisz néha beleszól a beszélgetésünkbe dáviddal de csak a lány nevét és az álommunkámat tudja felhozni telljesen random szituációkban(régen sokat piszkáltak és ahogy ő beszél olyan mintha ő is annak szánná), értelmes dolgokat nem ad hozzá a beszélgetéshez csak ennél a két dolognál van leragadva, folyton azokat mondja és viccesnek gondolja hogy néha rácsap a hátamra amit többször elmondtam neki hogy ne tegyen (gyerekkori rossz emlékek miatt). Ő olyan ember aki nem igazán tud alkalmazkodni inkább csak magáról beszélni és rettentően unalmas. Ha tehetem kerülöm és van bennem egy alap idegesség amikor vele beszélek. Én vagyok rossz ember vagy más is így lenne?
Es ez a néhány tény rólad, hogy intro voltál, most meg extra, ez hogy jön a sztorihoz? Irreleváns.
Képmutató fsz van, az emberek zöme ilyen, nem tűnsz ki. 🤷🏼♀️
Boldog karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!