Az iskolában te kiálltál a gyengébb fél mellett, vagy inkább a "szívatók" oldalán voltál?
Én voltam a gyengébb fél xd
Mondjuk nem, mert ha nagyon akartam volna akkor verekszek, de túl békés voltam hozzá szóval inkább tűrtem.
Kiàlltam egy egész felsőbb éves fiúcsapat ellen. Engem nem bàntottak, pedig úgy készültem. Utàna sulin kívül az egyik megkeresett hogy miért tettem, mert ő szavaival élve a bevédett gyerek "nyomorék" volt (akkoriban szitokszónak hasznàltuk), és szerinte emiatt nem kéne megvédeni hogy tanulja meg hogy ne legyen ilyen.
Osztàlyfőnök az osztàly egészének köszönte meg a dolgot annak ellenére hogy 3-an próbàltak akció közbe meggyőzni hogy hagyjam mert csak baj lesz.
Egyszer bankettről hazafele megvédtem egy idősebb lànyt akit a kollegàja akarr megverni a parkolóban részegen. Kolléga engem fenyegetett utàna de meg nem ütött. Népszerűbb haverom hangosan mondogatta hogy "Hagyjad, ő dolguk, ne avatkozz bele, stb." De jobb, szebb csàvó volt, így màsnap màr a csaj is neki köszönte meg és úgy isletta sztori elmesélve hogy ő védte meg a csajt.
Sashalomnàl mentem hazafele a veres péter úton mikor làttam hogy csàvó üvöltve ver egy csajt. Megàlltam, kiszàlltam, felszólítottam hogy hagyja abba. Nekemjött, elkezdett lökdösni, visszalöktem, ütés nem is volt csak lökdösödés és kiabàlàs. Azt hittem annyi a vége. Erre rendszàm alapjàn feljelentettek és a csaj ellenem tanuzott hogy én mentem oda hozzàjuk balhézni.
Azóta eljutottam arra a szintre hogy nem segítek senkinek. Ha mellettem ölnek meg valakit se érdekel ha nem baràt vagy csalàdtag. Nekik segítek, többiek megoldjàk.
Volt az osztályunkban egy srác. Szegény gyerek tényleg egy szánalmas csicska volt, de a többiek se voltak nagyon jobbak. 9. osztálytól 11 közepéig volt 10-15 fiú akik napi szinten bszogatták verbálisan -minimális fizikai tettlegesség volt csak (elit suli, tabu volt a fizikai erőszak, egy verekedés sem volt a 4 év alatt sehol az évfolyamban)
Közben én benne voltam az "évfolyam menői" csapatban, magas vagyok, gyúrtam, szép barátnőim voltak, minden hétévén buli, tehetős szülők, el tudjátok képzelni.
11 második felében meguntam, hogy szegény gyereket baszogatják (meg talán a saját erőmet is fitogtatni akartam) és kb full random egy tanóra szünetében elkezdtem bevédeni a srácot. Kb 1-2 hónapig kellett párszor izmozni, és abbamaradt minden (én lepődtem meg legjobban), lett a srácnak nyugodtan 1.5 éve az érettségéig.
Azóta az osztálytalározókon nem tudom levakarni magamról, aminek nem kifejezetten örülök, mert baromi kellemetlen ember lett, és így alig tudok másokkal beszélni, ráadásul kerülnek is, mert ott van ez a szerencsétlen az oldalamon. Legalább valaki jó szívvel gondol rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!