Az iskolában miért bántják a náluk gyengébb embereket?
Nem csak az iskolában bántják a gyerekeket! Az erőszakos tetvek mindenütt bántják, kihasználják a kisebbet, gyengébbet, butábbat.
Csak nézz szét az országban.
Mert gyengék, és ettől erősebbnek érzik magukat.
Nem tudják, hogy önmagukat kéne legyőzniük.
Majd szépen kikerülnek az iskolából, és egy idő után, miután rájönnek, hogy mindig lesz náluk erősebb, nem lehet mindenkit megverni (fizikailag/érzelmileg vagy mentálisan lealázni), ők is rá fognak jönni erre.
Ha Te vagy az áldozat, őszinte részvétem, és ne utáld meg őket érte. Legyél Te erősebb!
Azért hogy ne vegyék mások észre a bántalmazó gyengeségét, így inkább másokat bántanak hogy arra terelődjön a figyelem :)
És mert azt gondolják hogy azzal ők lesznek menők, pedig csak max az ő hülye baráti körébe lesz menőbb :) Nem baj, éljenek is abba a tudatba hogy ők az osztály királyai és másokra figyeljenek maguk helyett, MEGÉRDEMLIK ;)
A gyermekkori agressziónak jó néhány oka van, de a legfőbb a személyiség fejletlensége, és a családi környezet.
Tekinthető egyfajta állati viselkedésnek, de védekezésnek is az érthetetlen világgal szemben.
Anno én is azt hittem, hogy az agresszívaknak jó.
Ma már tudom, hogy hatalmas nagy csapdába estek.
Ezt a csábító utat választva sosem lett belőlük igazán ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!