Szerintetek jobb ha kicsit gyengébb vagyok egy jobb iskolában, mint?
Figyelt kérdés
Szóval, szerintetek inkább legyek kicsit gyengébb (pl. 4,0) egy erős gimnáziumban, mint jobb (pl.4,7) egy kicsit gyengébben?2013. szept. 18. 17:57
1/5 anonim válasza:
inkább legyén gyengébb egy színvonalasabb iskolában, sokkal többet ér, mert az életben nem a jegyek számítanak, hanem a tudás,
2/5 anonim válasza:
Hali! Jobb jegyeknél nem több pont jár felvételiken? Amúgy hát nemtom... Ha van vmi ismerősöd erős gimnáziumban, szerintem kérdezd meg, mennyire bírja.. Meg hát nemtom... Neked sokat jelentene, ha "nagynevű" iskolába járnál? És hogy érzed, valamelyiknél fognak benned ilyen érzések keringeni, hogy "jobb lett volna, ha" ? Amelyik felé a szíved húz. Amúgy ha tök cuki az iskolának a honlapja, attól az még nem biztos, hogy olyan is, amilyennek a honlapja alapján látszik, mert ottan tetszelegni is akarnak picit talán--- van olyan iskola szal azt akartam mondani. Van viszont még nyílt nap is, de az csak egy szeletkéje a dolognak, attól nem lesz sokkal nagyobb rálátásod, meg esetleg tanárok is bármelyik iskolában viselkedhetnek kicsit máshogy, mint ahogy olyankor, mint ha nincs bent vendégszülő/ vendégdiák. Jól fontold meg, hogy melyikben éreznéd jobban magad!
3/5 A kérdező kommentje:
Tavaly felvételiztem, fel is vettek egy erős gimnáziumba. Szóval, nem azért kérdeztem, hogy hová jelentkezzek. :)
2013. szept. 18. 19:34
4/5 anonim válasza:
:) 2.vagyok, még annyit hozzátennék, hogy én inkább nem annyira erős gimnáziumot választanék, mert utálom azt az érzést ,amikor tényleg , lelkiismeretesen megtanulom a dolgokat, és csak mondjuk egy kettesre elég -.-:S Volt már, de komolyan, mondjuk az már középiskolában, hogy azt hittem, legrosszabb esetben is négyes lesz, de az most annyira ment, hogy meglesz az ötös is. Erre odaadja nekem a tanár kijavítva, és kettes. De még az alapjáraton kitűnő tanulóknak is rosszul sikerült; még mielőtt kiosztotta volna a tanár, mondta, hogy tegye föl a kezét, aki úgy érzi, hogy az övé jól sikerült. Csak bátortalanul tettem föl, mert közben körbe is néztem a teremben, hogyha már így kezdte a tanár, akkor kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó lett-e... Azt' kettes. Azt' miért?? Azután azt mondta, megírja mindenki mégegyszer kötelezően. Hát gondoltam magamban, hogyha megtanultam rendesen és így lett kettes, akkor... Na, érted:S:) Szóval egy gyengébb iskola az barátságosabb; van olyan, ahol a tanárok kitalálhatnak bármit, pl hallottam olyat, h tanár gondolt egyet, aszonta 75%-tól adja csak meg a 2-est. :O:O Csak lestem, mikor mesélték, meg h ilyen talpas egyesről is hallottam, és az azért van úgy külön megjelölve, mert azt a tanár nullának számította be az osztályzatok átlagolásánálO_O
5/5 anonim válasza:
*Hát gondoltam magamban, hogyha megtanultam rendesen és így lett kettes, akkor most tanuljam meg mégegyszer?? Mert am nem maradnak meg sokáig a dolgok, csak nem mertem előbb odaírni. Am asszem a javító is kettes lett : / Többieknek már nemtom, mennyivel sikerült jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!