Létezik szadista nő?
(nem társkereses, én is nő vagyok)
Rengeteg szubmissziv, mazochista nővel talalkoztam már életemben,de dominánssal és kifejezetten szadistával még sose. Ismertek ilyet?
3
Valaki kel aki irányítja a munkálatokat...Ha mondjuk egy közösség kalákában dolgozik,akkor is kell egy "főnök". Az irányítja csapatot aki az adott feladathoz a legjobban ért.
#3:
Akkor minden vezérigazgató mentálisan sérült a világon? Elég primkó vagy te is.
4 Ez sajnos nem igaz. Általában az irányít aki a legnagyobb fa@fej és aki a legjobban ért az adott munkához annak jut a robot szerepe.
Ez a szép ebben az országban, hogy pont forditva van minden mint nyugaton!
ismerek ilyet. Nem is egyet.
(Nem kell a privát üzi, hogy adjam meg a nevét dehát nő vagy....úgyse adom meg... átlátszó és szánalmas próbálkozás)
Haverom mesélte:
Volt egy nője, akit szex közben az hozott izgalomba, hogy borotvapengével vagdosta a pasit. Nem túl mélyen, meg nem veszélyesen, csak hogy a vágások vérezzenek aztán azt nyalta le a pasiról, meg kenegette szét.
Na ez szadista lehetett. Nagyon beteg nő volt. Meg egyébként állatokat is kínzott, élvezetből.
Aztán később hallottam, hogy lecsukták a csajt, mert ez még akkor volt, mikor Németben dolgoztam. A csaj is ott dolgozott, házakhoz járt ki, mint idősgondozó. Aztán akikhez járt ki, az egyik nyugdíjas házaspárt kinyírta, meg kifosztotta őket.
7
Jó.De azt a kalákában végzett munkára értettem.Arra amikor egy közösség tagjai egymásnak segítenek.Ha ott nem az irányítja mondjuk egy ház felépítését aki ért hozzá,akkor abból nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!