Hogyan tudnék megváltozni?
Segítséget szeretnék kérni, és NEM szidást és hasonlókat!!
(A legjobb haverom akit még általános óta ismerek, sikeresen felnyitotta a szemem. És azt is megkérdezte tőlem, hogy megváltozok, vagy vége ennek a barátságnak.)
Pszichopata hajlamaim vannak, szadista és mazochista vagyok. Kellemes érzés ha másokat lelkileg terrorizálhatok.
Pszichológusi segítségre NEM számíthatok. Ezeket a rossz tulajdonságaimat szeretném elég gyorsan befejezni, mivel szeretném hogy a barátságunk megmaradjon, és ráébredtem hogy így semmire se vihetem.
Kérlek titeket, csak normális válaszokat adjatok.
Valami dühkezelési módszer kell
Passz nem szoktam dühös lenni
2.-nak: Mert mindközül a pszichopatizmus a legsúlyosabb?
3.-asnak: A mazochizmus miatt még élvezném is, de mivel változni akarok így nem...
Ha tényleg pszichopata vagy, azt csak terápiával lehet javítani. Keress olyan pszichológust, aki nem ismer.
A szexualitásban próbáld visszafogni az ilyen hajlamokat, mert nem csak barátod nem lesz, hanem barátnőd sem, mindenki azért nem nyitott rá, a normális nők legalábbis nem.
Gondolom vannak ezek szerint nárcisztikus jellemzőid is, a pszichopatáknak legtöbbször vannak, amit szintén iktass ki, mivel a nők ezt is hamar kiszúrják, főleg azért, mert sok férfit érint, így már legalább minden második nő találkozott ilyennel, és más nem az internetről kiművelte magát a témában. Egyébként vannak ugynevezett empatogén gyógyszerek, amit pszichiáter írhat fel, illetve több étel is tartalmaz ilyen empatogén hatóanyagokat, amelyek segítenek fejleszteni az empatikus készségeidet.
Másodlagos pszichopata vagyok ASPD (szociopátia)
Az elkövetkező mondatokkal felvilagositalak, hogy miért nem vagy pszichopata.
Azt írtad hogy:
"Segítséget szeretnék kérni, és NEM szidást és hasonlókat!!"
- minket (pszichopatákat, szociopatákat) nem érdekel a "szidás" figyelmen kívül hagyjuk, nincs sem negatív sem pozitív kicsnegése.
- nincs önbizalom hiányunk, ami miatt megkérnénk valakit, hogy kiméljenek meg a szidastol.
"(A legjobb haverom akit még általános óta ismerek, sikeresen felnyitotta a szemem. És azt is megkérdezte tőlem, hogy megváltozok, vagy vége ennek a barátságnak.)"
- nincsenek feltétlenül barátaink, legalábbis nem olyan értelemben, ahogy a "normális" embereknek van.
- soha nem változunk meg, mi értelme? Főleg valaki más miatt.
- nem vagyunk befolyásolhatóak főleg érzelmi manipulációval nem, amit a kedves barátod alkalmaz.
"Pszichopata hajlamaim vannak, szadista és mazochista vagyok. Kellemes érzés ha másokat lelkileg terrorizálhatok."
- kezd egy kicsit unalmas lenni
- NINCSENEK ILYEN ERŐS ÉRZELMEINK! Nem érzem magamat "kellemesen" ha valakit "lelkileg terrorizalhatok" nem érzem magam SEHOGY, legtöbbször észre sem veszem.
"Pszichológusi segítségre NEM számíthatok. Ezeket a rossz tulajdonságaimat szeretném elég gyorsan befejezni, mivel szeretném hogy a barátságunk megmaradjon, és ráébredtem hogy így semmire se vihetem."
- soha nem mennénk pszichológushoz, komplett időpazarlás
- "rossz tulajdonsagaimat"
- "szeretném befejezni"
- "megmaradjon a barátságunk"
Blabla szimplán, nem érdekel egyik sem.
Remélem sikerült felnyitnom a szemed. :)
Illetve még valami 7-esnek:
Amit a Google(internet) ír a pszichopatákról, az Mind igaz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!