A szadista embereket hogy találom meg?
Figyelt kérdés
Milyen zenéket hallgatnak, milyen dolgokat szeretnek?2023. júl. 21. 11:57
2/17 anonim válasza:
Miért, azon a pszichiátrián nincsenek ahol te vagy?
3/17 anonim válasza:
Itt a szomszédom, alacsony, 50 év körüli pali, vagy 50 kiló, egész életében mindenki verte, olyan szerencsétlen hülye.
Rendszeresen bántja az állatait, már én többször feljelentettem, lassan tényleg a sittre juttatom a férget.
4/17 anonim válasza:
Útálja a macskákat, dobálja a galambokat, a kutyákkal is incselkedik. Egy haverja van aki ugyancsak egy szemét, zsarolja az anyját apját de nem csinál semmit egész nap csak fent van a közösségi felületeken és folyamatosan viccesnek tűnő buta dolgokat tesz közzé.
5/17 anonim válasza:
Internetes fórumokon, chatoldalakon lehet találni ilyen embereket, élőben nem hiszem, hogy valaki felvállaná az ilyesmit, az előítéletek miatt.
"Milyen zenéket hallgatnak, milyen dolgokat szeretnek?"
Mint bármelyik másik ember, a szadizmusnak nincs köze ezekhez.
6/17 anonim válasza:
A szadisták mind Zámbó Jimmyt hallgatnak.
7/17 anonim válasza:
Ugorj át Ukrajnába, ott megtudhatsz mindent.
8/17 anonim válasza:
Lakosdalmas zenét, vagy ahhoz hasonló abszolut agyatlanságot, nem tudom pontosan hogy hívhatják ezeket. A sláger tv-n mennek ilyen debil zenék.
9/17 anonim válasza:
Nézz szét látsz nagyon szerencsétlen sorsú embereket, pl családokban, munkahelyeken, körülöttük általában van 1-2 szadista.
10/17 anonim válasza:
Nyugi meglehet találni őket ha akarod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!