Szerintetek a pszichopátia az látszódhat egy ember arcán? Lehet olyan hogy valakinek “pszichopata vibeja” van és tényleg az is?
#12 De pont ez az!! Akinek problémája van a szemkontaktussal, az is sokszor pont hogy "bámul" pislogás nélkül, hiszen erőnek erejével kell rákényszerítenie magát hogy a másik szemébe nézzen, ez pedig a "normál" embereknek erőltettnek és taszítónak tűnik. Ugyan ez van a beszélgetéssel is. Vannak akiknek színjátszás az egész, nem azért mert lelketlenek, hanem azért, mert el kell játszaniuk, hogy lazák, vagy magabiztosak, vagy nyitottak, miközben nehezukre esik a kommunikáció.
Tipikus sötét középkor mentalitás hogy "jah vannak orvosok akik éveken keresztül tanulják hogy hogy lehet kiszűrni bizonyos betegségeket és személyiségzavarokat, és nagyon sokszor még így is hónapokba/évekbe telik nekik hogy felállítsanak egy diagnózist (sőt, sokszor még így is tévednek) na de én!! én meg tudom mondani fél perc beszélgetés alapján hogy kinek mi a baja, mer' vibe érzékelő vagyok, plusz eccer azt olvastam hogy a versenyszférában dolgozó gipsz jakab direkt dominánsan kezdett viselkedni hogy sikeresebb legyen"
Az átlag ember csak azt tudja kiszűrni ha valakivel "nincs minden rendben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!