Tippre selection bias. Étrend nyílvàn vàltozott, de én làtom őket minden fajtàból. Mondjuk én nem bàmulom meg őket szóval...
Amúgy elég gàz hogy 20 év alattiakat figyelgetsz.
2024. máj. 27. 10:28
2/30 anonim válasza:
Szerintem meg inkább túl vékonyak már, hiszen ez az elvárás🫤 És annyira ugyan úgy néznek ki sokan, munkahelyen rendszeresen keverem őket.
2024. máj. 27. 10:30
3/30 A kérdező kommentje:
1, Nem ők a célcsoport mivel már 35 múltam, de feltűnik a dolog.
Tényleg úgy látom sokkal rosszabb lett az arány a kövérek javára.
2024. máj. 27. 10:30
4/30 anonim válasza:
Kérdező, ha nem tűnt volna fel az elmúlt kb. 25 évben egyre csak növekedett hazánkban az elhízottak száma mind a két nemnél. Oka: egészségtelen mozgásszegény életmód.
2024. máj. 27. 10:35
5/30 anonim válasza:
Csak neked, senki nem agyal ilyen hülyeségeken, napokat töltve mások összehasonlításával.
2024. máj. 27. 10:35
6/30 anonim válasza:
#4 érdekes egyre többen választják az egêszségtudatos életmódot, edzenek, mégis növekszik a túlsúlyosak száma? Akkor valaki nagyon hazudik.
2024. máj. 27. 10:37
7/30 anonim válasza:
"Amúgy elég gàz hogy 20 év alattiakat figyelgetsz."
Inkább az a gáz, hogy manapság vannak még ilyen álszent vélemények.
Gondolom te lesütött szemmel mész el fiatalok mellett.
2024. máj. 27. 10:37
8/30 anonim válasza:
"Magyarország az EU második legelhízottabb tagállama"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.