Lehet nárcisztikus személyiségzavaros emberekkel beszélgetni, itt?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok érdekelnek, akikről szakember állapította meg, nem ő saját magáról.2024. máj. 27. 05:22
21/27 anonim válasza:
Max. rejtett nárcisztikus személyiségzavarod lehet, de az sem a súlyos kategória, mert ugye ez egy spektrum, tehát nem a legtetején lehetsz.
22/27 A kérdező kommentje:
SCID 5.
Milyen skála? Nincs skála. Mármint a kiértékelésnél.
2024. jún. 25. 21:53
23/27 anonim válasza:
Engem erdekel a mondandod. Megirod, mi foglalkoztat?
24/27 A kérdező kommentje:
Ld. 8., 10.
És megírom privát is.
2024. jún. 30. 16:07
25/27 anonim válasza:
Vannak alapvetően felső - és alsó kategóriás nárcisztikusok.
Te intelligens vagy, ez meglátszik. Ez alapján felső kategóriás vagy.
Valószínűnek tartom, hogy volt egy nagy törés az életedben. Igaz? Mert ilyenkor szokott ez történni, hogy a nárcisztikus ráébred arra, hogy ha ennyi probléma történik és mindenki ellene fordul, akkor benne van a probléma.
26/27 anonim válasza:
Tenyleg irj legyszi, erdekelsz, es szeretnek beszelgetni veled.
27/27 A kérdező kommentje:
Nem fordult mindenki ellenem. Mindig is jártam pszichológushoz, pszichiátrián is feküdtem, foglalkoztam magammal stb., többféle diagnózisom volt már régebben is, border, függő, bipoláris. 2021-ben meg a nárcisztikus. Addigra már benne voltam több nárcisztikus áldozatok csoportban fb-on, mert én is bántalmazottnak tartom magam, ott meg a világ szennye mindig a nárcisztikus. Még egyszer, másik helyen, másik pszichológus is ugyanarra jutott: nárcisztikus személyiségzavarban szenvedek. Nem tartom magam bántalmazónak, bár természetesen bántottam már embereket.
2024. júl. 2. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!