Lehet nárcisztikus személyiségzavaros emberekkel beszélgetni, itt?
#10: ez kb. 100-ból 99 emberre igaz, még rám is, pedig én eléggé empatikus ember vagyok.
Nem tudom, milyen tesztekkel derült ki, de az általad felsorolt jellemzők nem a tipikus nárcisztikus jellemzők, amelyek személyiségzavarrá teszik ezt.
9-es vagyok.
Némely tekintetben elítélendőnek tartom,és el is ítélem,igen.
Pl a manipulatív viselkedést,mégpedig azért,mert ez,még ha nem is okoz esetleg nagyobb károkat,olyan számomra,mint egy mentális erőszak.És borzasztóan nyomasztó meg kimerítő ilyesminek kitéve lenni,mert nálam próbálkoztak páran,csak én ezt nagyon hamar kiszűröm,és kilépek az ilyen kapcsolatokból.
Egyébként ezeket magamra nézve nem tartom jellemzőnek,nem szeretem a figyelmet,se a manipulációt,se semmi ilyesmit.Tiszta,egyszerű emberi kapcsolatokra szoktam építeni,ahol mindig,minden érthető (és nem félreérthető),ahol a kérdések nem provokációk,a válaszok őszinték,nem elfogultak (mondjuk csupán azért,mert az illető irigységből válaszolja azt,amit.)
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!