Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet nárcisztikus személyiség...

Lehet nárcisztikus személyiségzavaros emberekkel beszélgetni, itt?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok érdekelnek, akikről szakember állapította meg, nem ő saját magáról.
2024. máj. 27. 05:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

#10: ez kb. 100-ból 99 emberre igaz, még rám is, pedig én eléggé empatikus ember vagyok.

Nem tudom, milyen tesztekkel derült ki, de az általad felsorolt jellemzők nem a tipikus nárcisztikus jellemzők, amelyek személyiségzavarrá teszik ezt.

2024. máj. 27. 08:23
 12/27 A kérdező kommentje:
Ja, és 9-es, és attól, hogy ezeket elég sok emberben felfedezed, rossznak is találod? Vagy természetesnek, simán emberinek? Te amúgy nem ilyen vagy, magadra nézve ezeket egyáltalán nem tartod jellemzőnek? Akkor főleg szívesen beszélgetnék veled, kideríteném, mi a különbség egy egészséges(nek mondott) ember és köztem.
2024. máj. 27. 08:24
 13/27 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Némely tekintetben elítélendőnek tartom,és el is ítélem,igen.

Pl a manipulatív viselkedést,mégpedig azért,mert ez,még ha nem is okoz esetleg nagyobb károkat,olyan számomra,mint egy mentális erőszak.És borzasztóan nyomasztó meg kimerítő ilyesminek kitéve lenni,mert nálam próbálkoztak páran,csak én ezt nagyon hamar kiszűröm,és kilépek az ilyen kapcsolatokból.

Egyébként ezeket magamra nézve nem tartom jellemzőnek,nem szeretem a figyelmet,se a manipulációt,se semmi ilyesmit.Tiszta,egyszerű emberi kapcsolatokra szoktam építeni,ahol mindig,minden érthető (és nem félreérthető),ahol a kérdések nem provokációk,a válaszok őszinték,nem elfogultak (mondjuk csupán azért,mert az illető irigységből válaszolja azt,amit.)

Hát ennyi.

2024. máj. 27. 09:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled...én ugyan nem vagyok személyiségzavaros,de a párom nemrég elhagyott és elkedztem kutakodni,gyanús,hogy ő rejtett nárcisztikus(nem azért,mert elhagyott nyilván,hanem végig vizsgálva az elmúlt éveket)
2024. jún. 13. 07:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem fogsz itt találni narcisztikus személyiségzavaros embert, mert őket ez nem érdekli, gyk-n nem olvasgatnak róla kérdést. Azt javaslom viszont, hogy addig örülj, míg nem beszélsz narcisztikus személyiségzavaros emberrel.:( észrevétlenül hálóz be, s mire kijönnél, már késő
2024. jún. 23. 10:30
 16/27 A kérdező kommentje:
De én az vagyok. És beszélgetnék is róla, olvasok is róla.
2024. jún. 23. 23:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nem vagy az, max. nárcisztikus személyiségjegyeid vannak. Egy patológiás nárcisztikus dühkitörést kap attól, ha fel mered tenni neki a kérdést, hogy nárcisztikus-e.
2024. jún. 24. 12:39
 18/27 anonim ***** válasza:
1: Egy nácisztikusban fel se merül, hogy bármi baj lenne vele. Szerinte ő tökéletes. Nem írna ki ilyen kérdést. 2: Egy nárcisztikussal nem lehet beszélgetni. Ő sosem beszélgetni akar, hanem mindig csak vitatkozni, veszekedni..
2024. jún. 24. 13:17
 19/27 A kérdező kommentje:
Ha két helyen is tesztek kiértékelése és beszélgetések után is ugyanaz a diagnózis született, szerintetek hülyeség, rossz a teszt, dilettánsok a szakemberek, vagy mi történhetett?
2024. jún. 24. 22:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Melyik fajta tesztet végezték el rajtad?
2024. jún. 25. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!