Miert nem akarok valahogy dolgozni? Miert vagyok ilyen?
28 éves fiatalember vagyok és eddig életemben 3 hónapot dolgoztam. Tanult vagyok érettségizett , szakmám is van több is igaz csak OKJ s gyorstalpalós.
Valahogy nem akarok dolgozni nekem úgy jo munka nélkül, persze a családom támogat anyagilag.
Nem is nagyon érdekel semmi , a kerékpározáson kívül.
Nagyon kevés ember akar dolgozni. Ha valaki mégis akkor anna vagy olyan munkàja van amiben alacsony a stressz és mellé érdekes is (azaz kb hobbi szint) vagy valami sztahanovista mentàlis deffektje van.
Mégis dolgozunk. Miért? Röviden, mert a boltban semit se adnak ingyen és fotoszintetizàlni sem tudunk.
Amit te megeszel és fogyasztasz azért valakinek meg kell dolgozni. Jelen esetben ez a csalàdod. A csalàdod amikor a te részedet keresi meg, ugyan úgy dolgozik mint amit te nem szeretsz. Ha szenvedésnek éled meg a munkàt gondolj arra hogy csalàdod eddig àtvàllalta ezt tőled. Ha téged ez nem zavar akkor nem tudom hogy màsképp magyaràzzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!