Miert nem akarok valahogy dolgozni? Miert vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
28 éves fiatalember vagyok és eddig életemben 3 hónapot dolgoztam. Tanult vagyok érettségizett , szakmám is van több is igaz csak OKJ s gyorstalpalós.
Valahogy nem akarok dolgozni nekem úgy jo munka nélkül, persze a családom támogat anyagilag.
Nem is nagyon érdekel semmi , a kerékpározáson kívül.
2024. máj. 26. 17:16
1/22 anonim válasza:
Mert sz.rházinak születtél.Az ilyenek fogadják el szívesen,hogy más tartja el őket.
2/22 anonim válasza:
majd ha nem lesz ki eltart akkor elmész dolgozni. A többség nem önszántából dolgozik, csak ugye az éhség nagy úr.
3/22 anonim válasza:
Megértelek, teljesen igazad van. Tőlem sem kérdezték meg a szüleim mielőtt megcsináltak, hogy akarok-e egy egész életen át bérrabszolga lenni. Akart volna a fene! De engem még el sem tartanak a mocskok.
5/22 anonim válasza:
Én sem "dolgozok" ebben az értelemben. De pénzt szerencsére keresek.
6/22 anonim válasza:
Én sem dolgozok jelenleg, pedig kellene. Szerintem én rosszul vagyok összerakva, nincs helyem ezen a világon..
7/22 anonim válasza:
Akkor tartasd el magad.Valameddig biztos eltartanak.Barátnőd,feleséged is lehet,persze az is az ingyenélő fajtából,mert dolgos nő nem fog veled szóba állni.
8/22 anonim válasza:
Én is utáltam dolgozni. Szerencsére a szüleim ebben az egy dologban nem ismertek tréfát, nem voltak hajlandók eltartani. Az első időszak tömény szenvedés volt, utáltam a munkahelyemet, nem maradtam meg sehol. Aztán valahogy megembereltem magam, estin tanultam, technikusi végzettséget szereztem. Így már jobb munkahelyem lett, és lassan sínre került az életem. De nem volt egy könnyű menet.
9/22 anonim válasza:
A legtöbb munkahely egy ótvar. Megértelek.
10/22 anonim válasza:
“persze a családom támogat anyagilag”
Ezért nem akarsz. Ha a saját lábadon kéne megállnod, akkor muszáj lenne dolgoznod.
Ez a szüleid hibája is, mert nem noszogatnak határozottan, de mielőtt rájuk próbálnád hárítani elsősorban mégiscsak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!